Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Informatică aplicată 2024

24 Masterat Programe în Informatică aplicată 2024

Prezentare generală

O diplomă de master poate dura oriunde de la un an la doi ani, în funcție de cât timp ai pus în fiecare semestru. Acest grad reprezintă un studiu intens concentrat într-un câmp, de obicei legat de subiectul în care ați primit licența dumneavoastră.

Ce este un Maestru în Informatică Aplicată? Științele informatice aplicate tind să ia forma unor sisteme de gestionare a datelor, a sistemelor informatice sau a contabilității, dar există, de asemenea, domenii de inginerie software pentru utilizări non-computerizate, cum ar fi simulatoare de elicoptere. Cunoașterea programării de bază este o necesitate pentru acest domeniu, împreună cu o înțelegere a logicii de bază și a analizei. Unele programe necesită o disertație cu accent pe avansarea aplicațiilor curente pe computer sau găsirea de noi aplicații pentru protocoalele existente.

În timp ce câștigați acest grad, un student dobândește multe abilități. Depanarea avansată este utilă pentru orice lucrare care utilizează computerele și abilitățile analitice pentru a ajuta la rezolvarea problemelor și a face proiecții.O altă abilitate dobândită în acest domeniu este o înțelegere a locului în care se află computerele și unde se desfășoară, ceea ce este util în consilierea opțiunilor tehnologice ale unei companii.

Costul unei diplome de master depinde de școala pe care o alegeți, de cât timp veți lua pentru a finaliza gradul și dacă aveți nevoie să se mute pentru a participa. Luați în considerare acești factori atunci când calculați bugetul pentru gradul dvs.

Cu un grad avansat de informatică aplicată, există o varietate de locuri de muncă pe care le puteți lua. În funcție de concentrarea dvs., puteți găsi un loc de muncă într-o bancă, o companie de asigurări sau o organizație de servicii publice. Companiile de telecomunicații angajează de asemenea angajați cu acest grad, de obicei pentru a ajuta la gestionarea cantității mari de date care curg prin rețelele lor. Dacă lucrați în prezent în domeniul calculului, o diplomă avansată vă poate face să arătați mai atractivă pentru o majorare a salariului sau avansare.

Extindeți rezultatele căutării de grad prin utilizarea unui formular online adaptat nevoilor dumneavoastră.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Informatică aplicată
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu