Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Sisteme de informare
 • Informatică
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (37)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

37 Masterat Programe în Informatică 2024

  Masterat Programe în Informatică

  Un program de master oferă studenților posibilitatea de a crește în domeniile lor selectate. Odată ce un student a absolvit un program de licență, aceste cursuri de studiu oferă o specializare suplimentară într-un domeniu pentru a ajuta la perspectivele de carieră.

  Ce este un Maestru în Informatică? Acest program îi ajută pe elevi să dezvolte instrumente esențiale pentru navigarea în domeniile în creștere ale tehnologiei informației și comunicațiilor. Ingineria software, sistemele informatice și procesele de calcul joacă un rol central în dezvoltarea studenților. Elevii pot întâlni cursuri care să acopere subiecte în domeniul consultanței IT, al bugetării proiectelor, al infrastructurii, al metodelor de audit și al managementului de proiect. În plus, studenții pot frecvent să conducă programele uzuale din industrie și pot să se specializeze în abordări de management.

  Abilitățile de leadership dobândite odată cu specializarea în platformele IT și abordările de management dobândite în timpul studiilor pot ajuta studenții să găsească o margine într-o industrie în creștere. Aceste esențiale ale industriei pot ajuta studenții să dobândească un potențial mai mare de creștere a carierei și creșteri mai mari ale salariilor pe tot parcursul vieții în industrie.

  Determinarea costului unui program necesită o mică cercetare asupra programului ales și poate varia în funcție de durata studiului. Programul poate dura aproximativ doi până la trei ani, în funcție de student.

  Elevii care finalizează un master în informatică pot găsi o gamă largă de poziții. Elevii explorează în mod obișnuit poziții ca manageri de proiect, consultanți IT, analiști de date, specialiști în informatică și designeri de tehnologie. Aceste poziții se regăsesc în întreaga industrie. În timp ce unii absolvenți pot obține funcții în marile corporații, alții pot găsi roluri în sectorul public și startupuri mai mici. Unii studenți pot alege, de asemenea, să lucreze ca consultanți independenți cu propriile afaceri. În majoritatea capacităților, absolvenții pot colabora îndeaproape cu implementarea, gestionarea și proiectarea sistemelor complexe de informații și tehnologice.

  O serie de instituții din întreaga lume oferă un master în informatică, iar opțiunile online oferă un acces mai mare pentru studenții cu timp limitat. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.