Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Industrii Creative 2024

Masterat Programe în Industrii Creative 2024

Prezentare generală

Gradele în industrii creative sunt programe interdisciplinare care se concentrează pe domenii creative și intersecția lor cu afaceri, tehnologie și cultură. Aceste grade au scopul de a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în cariere în cadrul economiei creative. Programele combină adesea elemente din artă, design, media, divertisment și antreprenoriat.

Gradele în industrii creative pot fi găsite la diferite niveluri, inclusiv programe de asociat, de licență, de master și de doctorat.

La nivel de licență, studenții obțin de obicei o înțelegere largă a diferitelor discipline creative. Ei pot, de asemenea, să învețe despre principiile de marketing, management și antreprenoriat pentru a-i ajuta să reușească în economia creativă.

Programele la nivel de absolvent oferă de obicei cursuri mai specializate și oportunități de cercetare. Elevii pot alege să se concentreze pe un domeniu specific din industriile creative, cum ar fi managementul artelor, politica culturală sau tehnologiile creative.

Absolvenții cu diplome în industrii creative pot găsi locuri de muncă într-o gamă largă de sectoare, cum ar fi publicitate, film și televiziune, muzică, arte vizuale, jocuri, modă și multe altele. În plus, aceștia pot alege să urmeze o carieră în managementul artelor, marketing, relații publice sau antreprenoriat, fie în cadrul organizațiilor creative, fie prin începerea propriilor întreprinderi.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu