Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Industria frumuseții 2024

1 Masterat Programe în Industria frumuseții 2024

Prezentare generală

O diplomă de master oferă instrucțiuni avansată în un domeniu de studiu care include tehnici de cunoaștere mai specific, de cercetare și analiză, precum și abilități de afaceri. O diplomă de master de obicei se concentrează asupra unui aspect al unui domeniu general de studiu, ceea ce face absolvent un expert care este calificat pentru poziții de autoritate mai mare.

Ce este un Master in industria frumusetii? Acest grad se concentrează pe expertiza de par, unghii si de îngrijire a pielii. Elevii învață adesea la instrumente și tehnici pentru îngrijirea corpului, precum și chimia implicate în aplicarea produselor pentru piele si par. Bacteriologie este predat în program, astfel încât elevii să înțeleagă importanța igienei pentru a preveni infectia la locul de muncă. Deoarece aceasta este un grad mai avansat, elevii învață, de asemenea, despre tehnici de management, planuri de afaceri și bugete, servicii pentru clienți și reglementările guvernamentale.

Cu un master în industria frumuseții, studenții se bucură nu numai un salariu mai mare și o poziție de autoritate mai mare, dar de multe ori merge, de asemenea în afaceri pentru ei înșiși. Această industrie este în creștere și manageri buni sunt întotdeauna în cerere.

Cursuri durează aproximativ un an pentru a finaliza, deși studenții pot, de asemenea, trebuie să aibă experiență de lucru ca o cerință pentru gradul. Studenții ar trebui să cercetare de mai multe școli pentru a afla mai multe despre taxe și orare de curs, astfel încât să puteți găsi cel mai potrivit pentru tine.

Cu un master în industria frumuseții, absolvenții gestiona adesea saloane de frumusețe, responsabile pentru o zi la zi de functionare a întregii unității. servicii pentru clienți și satisfacția sunt esențiale pentru cosmetologi, frizeri, agenți talent, designeri de produs și dezvoltatori, personalul de vânzări și altele în industria frumusetii, delegarea sarcinilor angajaților în cantitățile corespunzătoare și în funcție de nivelul lor de calificare, menținând în același timp standardele de muncă.Mulți absolvenți de proiectare programe de lucru și fii la curent cu toate normele de sănătate.

Pentru a afla mai multe despre ceea ce sunt disponibile în industria frumuseții programe, căutați programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Înfrumusețare
 • Industria frumuseții
Domenii de studiu
 • Înfrumusețare (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe