Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Ilustrare 2024

14 Masterat Programe în Ilustrare 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad postuniversitar care semnifică învățarea avansată într-un domeniu de studiu. Pentru mulți studenți, acest grad poate fi obținut în 18-24 luni.

Ce este un Maestru în Ilustrație? Una dintre cele mai importante abilități pe care le puteți avea ca artist este capacitatea de a gândi strategic despre folosirea artei pentru a spune o poveste. Veți învăța probabil cum să creați personaje și să le oferiți personalități unice în timp ce atrageți publicul în poveste. Arta plastica este de asemenea la indemana cu cursuri de concepte, compozitie, arta contemporana si multe altele. Aveți posibilitatea să absolviți cu abilități practice în desenul creativ folosind atât formate digitale, cât și tradiționale (cum ar fi pen-și-cerneală).

Câștigarea unui Master în Ilustrație vă poate ajuta într-o varietate de situații personale și profesionale, oferindu-vă o voce și încrederea de a-ți exprima ideile. Veți învăța probabil cum să vă cultivați viziunile creative și tehnicile de artă și să obțineți abilități de conducere pe care să le folosiți în direcționarea proiectelor.De asemenea, puteți obține aptitudini valoroase de prezentare, care vă vor servi în orice domeniu de carieră.

Există multe școli calificate care oferă un Maestru în Ilustrație. Costurile pentru învățământ depind de școala pe care o alegi și de locul în care se află. Pentru o defalcare a costurilor cursului, contactați direct școala.

Dacă sunteți un jucător, probabil că doriți să vă uitați la jocurile din partea cealaltă și să ajutați să le ilustrați. Cum doriți să desenați cărți de benzi desenate sau să fiți caricaturist? Artiștii de pe Storyboard sunt mereu în căutare, indiferent dacă sunt în agenții de publicitate sau în Hollywood. Fie că este vorba de cărți digitale sau tipărite, cărțile vor avea întotdeauna nevoie de un designer de copertă, sau poate doriți să ilustrați cărți pentru copii. Toate aceste cariere necesită abilități ilustrative.

Dacă sunteți gata să explorați această carieră, există o varietate de școli din întreaga lume pe care le puteți participa prin intermediul ofertelor bazate pe Internet.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Ilustrare
Domenii de studiu
  • Studii de artă (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu