Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Horticultură 2024

13 Masterat Programe în Horticultură 2024

Prezentare generală

Multe programe de licență conduc în mod natural la educație la nivel de absolvent. O opțiune la acest nivel este o diplomă de masterat. Programele de master oferă, în general, formare profesională către o anumită carieră.

Acei studenți cu studii superioare în științele pământului sau în domenii conexe ar putea fi interesați să afle ce este un Maestru în Horticultură. Domeniul horticulturii urmărește implicarea umană în mediul înconjurător pentru a oferi soluții creative pentru rezolvarea problemelor legate de agricultură, designul peisajului și modurile în care oamenii utilizează terenul. Subdomeniile și domeniile de specializare pot include floricultură, tehnologie de seră, viticultură, conservarea apei, cultivarea plantelor, intervenția dietetică și ecosistemele agricole.

Completarea masteratului în horticultură poate oferi studenților cunoștințe avansate în comunicare, mai ales în ceea ce privește distribuirea și prezentarea cunoștințelor despre cercetarea, strategia și designul horticulturii. În plus, absolvenții ar trebui să poată identifica și evalua diverse probleme și soluții legate de peisaje și agricultură.

Cu programe de studiu cu normă întreagă, un master în horticultură poate fi finalizat în aproximativ doi ani. Programele part-time pot dura până la trei până la cinci ani. Costurile financiare variază în funcție de locația instruirii.

În funcție de specializarea studenților, o diplomă de masterat în horticultură poate duce la o mare varietate de cariere. Acestea pot fi bazate pe cercetare, design peisagistic, conservare, cultivare, biogenetică sau marketing. Exemple de cariere specifice includ arhitectul peisagistic, biogenetic, om de știință moleculară sau profesor sau lector. Alte opțiuni includ lucrul ca manager pentru o grădiniță, conservator sau grădină publică; începerea unei afaceri ca producător de fructe sau legume; sau inspectarea calității producției agricole conduse de corporații private sau publice.

Cursurile de absolvire a grădinilor sunt oferite în multe țări din întreaga lume. Există, de asemenea, opțiuni pentru a lua parte sau toate programele online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Horticultură
Domenii de studiu
  • Științele vieții (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu