Keystone logo

10 Masterat Programe în Studii de Management Guvernare corporativă 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Guvernare corporativă
Domenii de studiu
 • Studii de Management (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de Management Guvernare corporativă

  Elevii care doresc funcții de conducere în lume corporative vor găsi obținerea unui Masterat în guvernarea corporativă o soluție ideală. Acest grad oferă un nivel extins de cunoștințe referitoare la procedurile companiei, care este esențial pentru echilibrarea intereselor tuturor părților implicate, de la părțile interesate la clienți.

  Când întreba ce este un Master in Guvernanță Corporativă, elevii trebuie să fie conștienți de multiplele fațete ale acestor grade. Cursuri se va concentra pe o serie de domenii importante ale cunoașterii, inclusiv economie de afaceri dintr-o perspectivă globală. Clasele vor fi efectuate de către profesioniștii din industrie pentru a obține cel mai bun o perspectivă lumea reală studenților. Studiile va acoperi toate aspectele legate de guvernanță corporativă, de la punerea în aplicare a politicilor cheie pentru follow-up proceduri.

  Datorită accentul pe teme globale, absolvenți cu un grad în guvernanța corporativă se pot aștepta la oportunități de angajare peste tot în lume.Aceasta prezintă un număr de perspective interesante cu companii de profil înalt care doresc candidati bine versat în proceduri juridice. Locuri de munca sunt disponibile in multe industrii, iar candidații calificați se pot aștepta cariere profitabile și plină de satisfacții în acest domeniu.

  În funcție de o serie de factori, costurile de instruire pot varia destul de mult de la școală la școală. Pentru a determina cel mai bun cost total urmărește un maestru 's grad, un student trebuie să contacteze instituția direct pentru a obține o cifră exactă.

  Există o serie de cariere mari disponibile pentru cei care castiga un maestru în acest domeniu de studiu. Posturi Analist implica urmărirea și cercetare a politicilor corporatiste existente o societate 's, în timp ce managerii de proiect poate ajuta o organizație să pună în aplicare o întreprindere și-l vezi pana la finalizare, de la supraveghere o echipă la menținerea părților interesate cu privire la durata.Există oportunități de angajare, atât în ​​sectorul public și privat, precum și candidații pot găsi de lucru adecvat la diferite locații din întreaga lume.

  Anumiti factori pot face dificilă pentru mulți studenți au participat la cursuri de vedere fizic. Din fericire, cursuri on-line este accesibil pe tot globul, obținându astfel fiecare elev acces la educație de calitate. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.