Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Guvern 2024

11 Masterat Programe în Guvern 2024

Prezentare generală

Piatra de temelie între o diplomă de licență și o diplomă de doctorat, o diplomă de master este un premiu postuniversitar care durează de obicei până la trei ani pentru a fi finalizat. Elevii care își ating scopul de a câștiga un maestru pot găsi că au mai multe oportunități decât cei care nu au.

Ce este un Maestru în Guvern? Acest grad oferă studenților o gamă largă de cunoștințe, în timp ce învață cum să examineze instituțiile sociale, inclusiv explorând domenii de reformă și creând schimbări în societate. Persoanele din program pot învăța practica și teoria politicilor și a elaborării politicilor. Unele instituții de învățare permit studenților să se specializeze într-un domeniu cum ar fi comunicarea politică, studii de securitate sau studii de democrație și guvernare.

Elevii care obțin o diplomă de masterat în administrație învață o gamă largă de abilități, cum ar fi abilitatea de a identifica și analiza problemele și apoi de a crea soluții eficiente, rezultând persoane bine rotunjite care pot crea CV-uri competitive. Mulți studenți au o cunoaștere puternică de lucru a guvernelor, a economiei, a statisticilor și a analizei politicilor. Gradul poate invata indivizii cum sa vorbeasca eficient in public, sa asculte mai activ si sa isi gestioneze mai bine timpul.

Nu există un număr stabilit pentru a descrie costul obținerii unui grad în administrație. În general, fiecare instituție de învățământ își stabilește propriul preț pe oră de credit și fiecare țară are legi proprii cu privire la cât de mult poate colecta un colegiu. Posibilitatea acordării de burse și burse poate, de asemenea, să modifice prețul.

Obținerea unui grad de master în guvern oferă o varietate de căi de carieră pentru absolvenți. Unii pot continua să urmeze căi de carieră evidente, cum ar fi să devină un lobbyist sau să dețină un birou politic. Alții pot alege să lucreze ca manageri de resurse umane, economiști sau oameni de știință politică. Cu toate acestea, alții pot alege să predea guvernelor la nivel de învățământ secundar sau post-secundar ca profesori sau profesori. Fie că este vorba despre o agenție guvernamentală, o universitate sau o companie privată sau o companie, multe posibilități abundă.

Colegii, universități și alte unități de învățământ post-secundar pot oferi programe de masterat legate de guvern în întreaga lume. Cei care doresc să telecomandă pot, de asemenea, să participe la cursuri online în multe cazuri. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Guvern
Domenii de studiu
  • Științe sociale (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu