Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Grijă pastorală 2024

12 Masterat Programe în Grijă pastorală 2024

Prezentare generală

Un student urmărește în mod obișnuit un master în urma unui grad de patru ani de la un Bachelor of Arts sau Bachelor of Science. Cu acest tip de studiu avansate, persoana va avea oportunități de carieră suplimentare în domeniul ales cu poziții avansate, care vor oferi, în general, salarii mai mari.

Ce este un Master in pastorală? Un maestru în pastorală oferă studenților cu studiu aprofundat, care se concentrează pe natura pastorală, intervențiile și educație. Cu o concentrație amănunțită a reflecția teologică, gradul va oferi studenților abilitățile pentru a sluji populații specifice cu integrarea de psihologie si teologie. Acest lucru va crește eficacitatea lor de a congregații și alții le pot servi. Acesta oferă, de asemenea, planul de învățământ elevilor care implică practica și teoria lucrare.

Absolvenți care au obținut acest tip de grad va beneficia de la dobândirea un studiu cuprinzător în combinarea studiilor religioase, etica și consiliere pastorală să se aplice la toate aspectele carierei lor. Persoanele fizice vor crește, de asemenea set abilitate de comunicare existente, pentru a lucra cu o gamă largă de oameni în diferite medii, de la biserici la spitale.

Costurile pentru acest tip de grad va varia foarte mult în funcție de alegerea universității. Factorii care vor determina cheltuielile financiare includ localizare, curs de studiu și durata de grade. De obicei durează între unu și trei ani pentru a finaliza.

Oportunitățile de carieră pentru un individ care primește un Master în îngrijirea pastorală sunt în diferite sectoare. Pozițiile pot include un pastor al unei congregații biserică, un capelan într-un spital sau un ministru de lucru ca un consultant pentru tineret, în vârstă sau cu alte domenii ale activității clinice.Locurile de muncă sunt concentrate în jurul lucrare cu integrarea de psihologie si spiritualitate.

Programele cu accent pastorație sunt disponibile în multe țări din întreaga lume. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Grijă pastorală
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu