Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Gravură 2024

Masterat Programe în Gravură 2024

Prezentare generală

Obținerea unui masterat este un obiectiv admirabil care ar putea oferi mai multe oportunități de carieră studenților care finalizează programul. Disponibil pentru oricine care a absolvit o diplomă de licență, acest tip de program oferă studenților expertiză în domeniul lor de alegere.

Ce este un Maestru în Imprimarea? Acest tip de gradare permite artiștilor să dezvolte cunoștințe de specialitate ale mediului de imprimare. Cursul poate acoperi atât metodele istorice, cât și cele contemporane, iar studenții pot învăța cum să îmbine cele două. Elevii învață de obicei cum să creeze tipăriri captivante folosind metode tradiționale și experimentale. Fiecare curs individual este conceput în general pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate cu privire la fiecare aspect al tipăririi.

Elevii care obțin un Master in Printmaking pot dezvolta abilități precum gândirea creativă și pot dezvolta abilități excelente de calculator pentru a crea arta practic. Ambele aptitudini pot face studenții eligibili pentru locuri de muncă cu un nivel mai ridicat de salarizare în viitor. Elevii pot, de asemenea, să învețe abilități de marketing care ar putea ajuta să-și vândă arta pe tot parcursul vieții.

Poate dura de la un an la trei ani pentru a obține o diplomă de master în tipografie, iar costul variază foarte mult. Fiecare școală are propriile taxe și taxe, iar factorii precum dacă o cursă este oferită personal sau online poate afecta costul.

Persoanele care dețin o diplomă de masterat pot fi eligibile pentru multe locuri de muncă. Cei care se bucură de lucru pentru ei înșiși și își stabilesc propriile programe pot alege să lucreze ca artiști independenți. Alții pot să urmeze o carieră cu o companie de artă sau un studio de design. O carieră ca designer grafic poate fi o posibilitate, în timp ce alți elevi preferă să-și împărtășească cunoștințele și să devină profesori. Cu o cunoaștere fermă a tiparului, multe cariere artistice pot fi disponibile.

Pentru studenții care lucrează sau trebuie să-și echilibreze educația cu o familie, clasele online pot fi o opțiune bună. Luând o clasă on-line vă oferă o mai mare flexibilitate pentru a urma o educație mai bună în timp ce vă mențineți viața personală. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Arte aplicate
Domenii de studiu
  • Studii de artă (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu