Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Gestionarea situațiilor de urgență 2024

11 Masterat Programe în Gestionarea situațiilor de urgență 2024

Prezentare generală

Gradul de masterat este un grad de absolvent proiectat pentru a construi competențe profesionale și expertiză în domenii de bază pe care profesioniștii de vârstă trebuie să achiziționeze pe deplin. Programele postuniversitare se bazează pe experiența și educația anterioară pentru a îmbogăți setul de competențe existent al elevului și pentru a oferi completări specializate care să corespundă obiectivelor academice și carierei specifice.

Ce este un maestru în managementul de urgență? Acest tip de program poate necesita câteva direcții diferite de orientare, de la o infrastructură și una orientată spre reparații la o poziție medicală / triaj și încearcă să mențină ordinea civică. În cele din urmă, toate aceste aspecte sunt, de obicei, acoperite în curs, dar ar putea exista unele diferențe față de componentele programului de bază în cadrul școlilor. De aceea este important să cercetați fiecare program pe care îl gândiți.

Elevii care urmăresc această diplomă vor găsi că ajută la îmbunătățirea abilităților profesionale de bază, precum luarea deciziilor pe termen lung, implementarea politicilor și aptitudinile de evaluare. Acestea se află în centrul oricărei abordări reușite a gestionării situațiilor de urgență, pregătindu-le pe studenți să se implice în roluri esențiale de luare a deciziilor în domeniu pe măsură ce avansează cariera lor.

Cele mai multe programe din acest domeniu de studiu sunt concepute pentru a dura doi ani pentru ca elevul mediu să fie finalizat, deși există o varietate între țări. Previzionarea cheltuielilor de program devine mai dificilă, deoarece școlarizarea variază nu numai de la școală la școală, ci și de la o țară la alta.

Carierele de gestionare a situațiilor de urgență includ posturi de funcționari guvernamentali la diferite niveluri în țări din întreaga lume. Absolvenții sunt, de asemenea, căutați ca coordonatori de programe și manageri de proiect pentru organizațiile internaționale de ajutorare. Solicitanții care dețin o diplomă de master în probleme de urgență se pot califica, de asemenea, drept roluri în calitate de lucrători internaționali în alte capacități de către aceleași organizații.

Puteți găsi cu ușurință grade în managementul de urgență on-line prin verificarea ofertelor de curs la școlile de politică publică de top din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Gestionarea situațiilor de urgență
Domenii de studiu
 • Studii de Management (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu