Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Gestionarea evenimentelor
Domenii de studiu
 • Studii de Management (30)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  30 Masterat Programe în Gestionarea evenimentelor 2024

   Masterat Programe în Gestionarea evenimentelor

   Ca festivaluri, evenimente și conferințe din întreaga lume continuă să crească, astfel încât face cererile introduse la companii și comunități. Domeniul de Event Management se aplică abilități de management de proiect pentru planificarea și dezvoltarea acestor evenimente asigură rezultate optime pentru companii și clienți deopotrivă.

   Ce este de Master în Management Event?

   Event Management este un instrument important de marketing strategic pentru companiile de astăzi. Evenimente de promovare a ajuta la îmbunătățirea imaginii unei companii, precum și de a construi relații în curs de desfășurare cu clienții. De la lansările de produse la conferințe de presă la deschideri mari, Event Management profesioniști planifica și executa evenimente, de manipulare o gamă completă de servicii legate de eveniment, inclusiv strategii creative, tehnice și logistice.

   Care sunt beneficiile de a lua un curs de Master în Managementul Event?

   Un maestru în Event Management pregătește studenții pentru planificarea și executarea de evenimente, în plus față de oferirea de educație critic în construirea de brand, marketing si comunicare. Acest set de calificare multi-dimensional este esențială pentru înfloritoare în domeniul extrem de variabil de Event Management.

   Cât de mult costă să ia un curs de Master în Managementul Event?

   Costul de un Master în Event Management este comparabilă cu cea din alte programe de gradul de masterat, și variază în funcție de instituție și de locație.

   De ce să ia un curs online în Masterat în Managementul Event?

   În timp ce un Master tradițional în programul de management eveniment poate fi dificil pentru student non-tradiționale, cursuri on-line deschide o nouă lume de posibilități în ceea ce privește curs de selecție și programarea flexibilă.

   În cazul în care la un curs în Master în Managementul Event?

   Multe scoli de afaceri oferă Master în Event Management, ca parte a curriculum-ului lor de management. De obicei, o diplomă de licență în afaceri, finanțe sau de un domeniu legat este o condiție prealabilă pentru înscrierea într-un Master în programul de management eveniment.

   Cum sa aplici pentru un Master în Management Event?

   Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.