Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Geologie 2024

20 Masterat Programe în Geologie 2024

Prezentare generală

Prin urmărirea o diplomă de master, studenții sunt capabili să-și extindă înțelegerea lor de un subiect și se aplică această înțelegere la o varietate de eforturile reale. Nu numai ca poate acest lucru duce la un sentiment de creștere a realizării personale, poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a asigura o carieră plină de satisfacții într-un domeniu ales. Geologie este un astfel de domeniu încât elevii pot urmări, în scopul de a obține o înțelegere distinctă a pământului în sine și cum a ajuns să fie.

&nbsp

Ce este un Masterat în Geologie? Acest cursuri se ocupă cu toate lucrurile pământ, de la compoziția sa fizică a procesului evolutiv. Elevii vor fi parte la cursuri de ecologie, chimie, fizică și multe alte subiecte legate de știință geologice. Studiul avansat de pământ pot fi apoi aplicate la numeroase domenii, inclusiv lucruri cum ar fi inginerie și pozițiile în mediul academic.

&nbsp

Atunci când solicită un Master în Geologie, studenții pot alege dintr-o varietate de focare, în funcție de interesele lor particulare si talentele. Competențele acumulate prin acest cursuri poate fi aplicat peste tot în lume, care poate fi important pentru elevi în căutarea de a face călătorie o parte din obiectivele lor de carieră pe termen lung.

&nbsp

Deoarece taxele de școlarizare poate varia de la școală la școală, ea 's important pentru toți elevii să fie pe deplin conștienți de costul total înainte de a lua orice decizii de durata. În acest caz, se 's cel mai bine pentru a contacta o școală prospectiv direct pentru a se asigura că aceasta se încadrează în una ' s buget.

&nbsp

În ceea ce privește cariera sunt în cauză, câștigând o diplomă de master 's în geologie poate deschide o serie de uși pentru absolvenții. Elevii pot asigura locul de muncă în cadrul industriei de mediu sau de energie, iar unele pot deține poziții de cercetare chiar pentru instituțiile de învățământ de profil înalt.Cei interesați în dribleze pe pământ 's pot aplica cunoștințele lor la activități arheologice, în timp ce altele pot alege să ia pe inginerie sau lucrari.

&nbsp

Cursuri online oferite de facilități de învățare de top poate permite studenților din întreaga lume pentru a dobândi abilitățile de care au nevoie pentru a asigura o carieră plină de satisfacții. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
  • Geologie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu