Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Geografie umană 2024

9 Masterat Programe în Geografie umană 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad avansat care se bazează pe informațiile stabilite în studiile de licență. Scopul programelor de masterat ca acesta este de a oferi dezvoltarea de competențe specializate în anumite domenii de competență de bază care permit studenților să urmărească noi oportunități academice și profesionale.

Ce este un Maestru în Geografia Umană? Este o diplomă axată pe studiul mișcării umane și a densității populației în întreaga lume. Cursurile de geografie umană tind să acopere aspecte logistice majore care afectează națiuni multiple, de la nevoile de resurse la granițe și granițe. Unele programe se specializează în studiile de frontieră în mod specific, dar chiar și pentru cei care au o viziune expansivă, această subtopică constituie coloana vertebrală a gradului.

Elevii pot dobândi o înțelegere a modelelor la scară largă ale mișcării umane prin studiul modelării statistice și a documentării disciplinate a datelor. Această înțelegere poate, de asemenea, să îi ajute pe elevi să dezvolte o înțelegere a politicilor și a efectelor acestora, făcându-i mai potriviți pentru rolurile în care se vor muta după absolvire. De asemenea, aceștia pot dobândi competențe organizaționale în timp ce își pot cunoaște cunoștințele de bază.

Costurile pentru grade în acest domeniu se schimbă destul de puțin, în funcție de locația și tipul școlii luate în considerare. Acest lucru se datorează faptului că modelele de finanțare pentru instituțiile de învățământ superior variază de la o țară la alta, deci veți avea nevoie de cercetări specifice.

Absolvenții de geografie umană sunt în căutare de posturi de analiști geospațiali, asamblând date din diferite proiecte de cercetare cu sursă deschisă pentru a crea și actualiza sisteme globale de cartografiere. Ele sunt, de asemenea, căutate pentru posturi de manageri de proiect, care dezvoltă și perfecționează produsele geocodate în sectorul de producție. Recent, geografia umană a devenit un domeniu de studiu căutat și pentru reprezentanții de vânzări farmaceutice.

Școlile online care oferă aceste programe de studiu sunt răspândite și ușor de găsit. E nevoie doar de puțină cercetare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Geografie
  • Geografie umană
Domenii de studiu
  • Științe naturale (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu