Keystone logo

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Medicină reproductivă
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Genetică 2024

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Masterat Programe în Genetică

Cei care doresc o educație mai aprofundată în domeniul lor pot urma o diplomă de masterat, care este primul grad absolvent pe care elevii îl pot obține. Un program de masterat durează, de obicei, doi sau mai mulți ani pentru a finaliza și implică mai multă cercetare și studiu intens decât programele de licență.

Ce este un Maestru în Genetică? Acest program de învățământ îi învață pe cercetători despre preocupările genetice globale și le pregătește să se ocupe de provocările pe care aceste probleme le întâlnesc adeseori. Acest lucru face prin cursuri în tehnici celulare, semnalizare celulară, neurobiologie, imunologie, toxicologie genetică și multe altele. Fiecare clasă oferă cercetătorilor cu experiență un cadru teoretic mai puternic necesar pentru a se desfășura în mod competent în cadrul carierelor științifice avansate.

Pe parcursul cursurilor necesare, elevii trebuie să-și perfecționeze competențele profesionale, cum ar fi organizarea datelor, urmând în mod corespunzător procedura științifică și să se ocupe de cercetarea modernă și tehnologia medicală. În timp ce ultimele două dintre acestea sunt concepute pentru a pregăti cursanții pentru o carieră în domeniu, organizarea datelor poate ajuta la facilitarea sarcinilor zilnice, cum ar fi bugetarea.

Când vine vorba de stabilirea prețurilor, persoanele interesate ar trebui să își facă propriile cercetări înainte de a se angaja într-o anumită școală. Taxele de școlarizare variază foarte mult între diferitele instituții și țările gazdă, iar acestea pot fi mai scurte sau mai lungi, în funcție de locația pe care o selecționează un student potențial.

Un lucru interesat de părțile interesate este cel mai mult înainte de a selecta un program de gradul este modul în care va avea impact asupra alegerii lor de cariere viitoare. O diplomă de master în genetică oferă o educație destul de specializată, dar chiar și așa, absolvenții se pot aștepta să găsească un număr mare de locuri de muncă la dispoziția lor după ce își termină educația. Asociat de cercetare clinică, cercetător în domeniul sănătății, crescător de plante și om de știință în domeniul cercetării medicale sunt unele dintre cele mai apropiate locuri de muncă, în timp ce alte locuri de muncă, precum educatorul de colegiu, medicul de vânzări și tehnicianul de laborator, încă folosesc aptitudinile deseori predate pe tot parcursul programului.

Cursurile online pot fi o alegere ideală pentru studenții cu programe de lucru aglomerate, dar cei care caută ceva ceva mai tradițional pot beneficia de cursuri personale sau chiar internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.