Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Gamification 2024

4 Masterat Programe în Gamification 2024

Prezentare generală

Elevii care au absolvit o diplomă de licență pot alege să-și continue studiile prin lucrul la o diplomă de master, fie din același colegiu, fie dintr-o instituție diferită. O diplomă de masterat poate oferi posibilitatea de a se specializa în continuare într-o zonă preferată de studiu.

Ce este un Maestru în Gamificare? Acest domeniu de studiu poate include proiectarea și construirea de jocuri video interactive, aplicarea de învățare automată și integrarea inteligenței artificiale în ceea ce privește jocurile, dezvoltarea jocurilor 3D și programarea aplicațiilor mobile. Mulți studenți se concentrează, de asemenea, asupra modului de aplicare a conceptelor și teoriilor de gamificare la alte tipuri de programe, inclusiv formarea copiilor și a adulților sau modificarea comportamentului, pentru a oferi o experiență de utilizator mai plină de satisfacții și mai eficiente.

Absolvenții învață adesea programarea într-o varietate de limbi, în timp ce își transformă pasiunea pentru jocuri într-o carieră. De asemenea, aceștia pot învăța să adopte concepte complexe de formare și să le interpreteze într-un mediu de jocuri pentru a consolida angajamentul și retenția. Gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi îmbunătățite în timp ce urmăresc acest grad.

Costul pentru a obține o diplomă de master variază adesea în funcție de lungimea programului, locația universității și dacă programul este livrat personal sau online. Numărul de clase necesare absolvirii poate afecta cheltuielile globale.

Absolvenții pot găsi o carieră plină de satisfacții ca ingineri de construcție a jocurilor, fie pentru un studio, fie pentru a-și conduce propriile companii în mod independent. Firmele de software pot angaja absolvenți ca designeri digitali sau directori de produse principale pentru a dezvolta jocuri sau a adăuga caracteristici de joc la programele existente. Persoanele interesate de formare pot lucra ca consultant de experiență în învățare cu companii educaționale de orice dimensiune pentru a traduce formarea într-un mediu de jocuri pentru copii și adulți. Absolvenții pot deveni, de asemenea, directori de departamente sau de produse pentru departamentele de inteligență artificială sau de învățare mecanică la firme de înaltă tehnologie sau pentru agenții guvernamentale, inclusiv organizații militare.

Studii avansate de gamificare avansată sau cu frecvență redusă pot fi disponibile fie online, fie la fața locului la universități specializate în acest domeniu plin de satisfacții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Tehnologia educației
  • Gamification
Domenii de studiu
  • Pedagogie (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu