Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Fotonică 2023

6 Masterat Programe în Fotonică 2023

overview

care necesită, în general, de doi ani de studiu full-time, o diplomă de master este urmatoarea realizare educațională completă peste nivelul de licență. Programele de master acceptă adesea un număr limitat de candidați, astfel încât studenții de licență trebuie să păstreze notele lor de mare pentru a crește șansele lor de admitere.

Ce este un Master în Fotonică? Studenții care provin de la inginerie sau științe fizice medii pot fi luate cursuri care a atins luminanță, dar programul de master le pregătește pentru mai în profunzime, concentrat studiile pe acest subiect. Include o combinație de cursuri de analiză academică a subiectelor legate de lumina, împreună cu activitățile de laborator pentru a practica conceptele pe măsură ce sunt învățate. Munca este completat atât individual, cât și în grupuri.

oportunități de angajare sunt îmbunătățite pentru absolvenții de studii de master, deoarece acestea sunt mai bine pregătite să se ocupe de aspectele tehnice ale lasere, spectroscopie optica.Programul de master va ajuta elevul să înțeleagă atât teoria și aplicarea fotonică, pregătind astfel de absolvent în ambele aspecte științifice și inginerești ale specialitate.

Costurile variază în funcție de școală și locația acesteia. Solicitanții ar trebui să compare prețurile de școlarizare și taxele în diverse instituții pentru a alege programul pe care ambele satisface bugetul și nevoile educaționale.

Absolvenții care merg în industria de multe ori locul de muncă pentru comunicații, de îngrijire a sănătății sau de energie solară companii. Ele pot găsi, de asemenea locuri de muncă pentru dezvoltarea de produse de manipulare ale producătorului dispozitivului sau ca parte a unei echipe pentru a facilita documentarea si eforturile de marketing. În domeniul comunicațiilor, colaborează adesea cu inginerii de la alte discipline, cum ar fi construcții civile și electrice și pot interfera cu oficiali guvernamentali și de planificare. Absolvenții care continuă educația lor intră specialități din plin avant de cercetare condus de unele dintre universități de top din lume.

Școli care oferă programe de master în fotonică sunt situate în întreaga lume, dar un grup semnificativ de programe de calitate pot fi găsite în Europa Centrală și de Nord. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Știința materialelor
  • Fotonică
fields_of_study
  • Studii de inginerie (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format