Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Fotojurnalism 2024

1 Masterat Programe în Fotojurnalism 2024

Prezentare generală

Adesea folosite pentru a primi cunoștințe și seturi de competențe avansate într-un anumit domeniu, o diplomă de master califică studenții pentru locuri de muncă-nivel mai ridicat decât diplome de licență. Timpul standard de necesar pentru a finaliza curriculum-ului și a altor cerințe sunt de la unu la trei ani, în funcție de cursul de studiu particular.

Ce este un Master in Fotojurnalism? Un maestru în Fotojurnalism presupune studii de media avansate, cu un accent în fotografie și jurnalism. Care oferă cursuri avansate pe povestitor vizual, și de raportare și de scris articole pentru publicare, acest tip de grad califică elevii pentru a lucra într-o varietate de comunicare și pozițiile legate de mass-media. O concentrare intensă este pe abilități practice în fotografiere și elaborarea de proiecte fotografice, precum și editarea și publicarea prin diferite tipuri de media.

Beneficiile de a obține un Master in Fotojurnalism includ un set larg pe bază de pregătire în cele mai recente practici în fotografie și, probabil, pe suprafața de dezvoltare rapidă a mass-media digitale, de asemenea. Un student va intra pe teren cu o dorinta puternica de a retransmite evenimente curente și va spori seturile de competențe de comunicare pentru a se pregăti pentru o carieră care servesc publicul în comunități mici la nivel global.

Factorii care pot determina costul acestor programe sunt locație, durata programului și tipul de curriculum. Ceea ce se poate aștepta să plătească va varia foarte mult în rândul școli. Este important să se cerceteze bine și să contactați oficiile de administrare a potențialilor colegii dumneavoastră, dacă aveți întrebări.

Cariere în fotojurnalism sunt disponibile pe scară largă în întreaga lume. profesioniști de calitate sunt în cerere din ziare mici la publicații mari și mass-media.Un titlu tipic de locuri de muncă ar fi o fotojurnalist, dar poate atinge în diferite cariere, cum ar fi editori digitale sau alți profesioniști new media. Vă puteți aștepta, de asemenea pentru a avansa mai rapid dacă sunt dispuși să călătorească. Aceste poziții sunt oferite prin mass-media mai mari.

Programele fotojurnalism sunt disponibile la universități din întreaga lume. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Jurnalism
  • Fotojurnalism
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe