Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Fizică teoretică 2024

7 Masterat Programe în Fizică teoretică 2024

Prezentare generală

Diplomele de master sunt disponibile într-o gamă largă de formate, cum ar fi Master of Science, Master of Arts și Master of Science. Completarea acestor grade necesită, în medie, unu până la doi ani de înscriere cu normă întreagă sau doi sau patru ani de înscriere la jumătate de normă.

Ce este un maestru în fizica teoretică? Elevii înscriși în planuri de diplomă avansată pentru fizică studiază în mod obișnuit o combinație între mecanica cuantică, teoria cuantică, fizica aplicată și matematica avansată. Cursurile implică teme complexe matematice și teoretice și sunt adesea completate de ore de laborator în care studenții dobândesc experiență de cercetare practică. Pe lângă studierea exhaustivă a fizicii clasice, studenții absolvenți au la dispoziție opțiuni de specializare precum astrofizica, fizica particulelor, nanotehnologia, biofizica și matematica avansată pentru a-și îmbunătăți aptitudinile în această disciplină diversă.

Elevii care urmăresc fizica teoretică la nivel de masterat își perfecționează adesea abilitățile ca savanți matematici, dezvoltând o experiență puternică de cercetare, abilități computaționale la nivel expert și o înțelegere peste medie a numărului care poate duce la avansarea în carieră, precum și abilități superioare de rezolvare a problemelor în viața de zi cu zi.

O diplomă de master poate varia foarte mult în ceea ce privește costul, deoarece fiecare școală, program, local și student este diferită. Multe universități oferă studenților potențiali bugete proiectate pe baza programelor lor unice de taxe, precum și birouri financiare pentru a ajuta la planificare și anchete.

Deoarece fizica teoretică este un domeniu atât de divers, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că oportunitățile de angajare sunt, în general, benefice pentru absolvenți. Industriile potențiale deschise studenților includ cercetarea, asistența medicală, tehnologia și energia. În afara de a lucra ca educatori sau cercetători în cadrul universităților, absolvenții lucrează, uneori, ca și tehnologi biomedicali, geofiziciști, roboticieni și nanotehnologi. În plus, mulți fizicieni teoreticieni lucrează alături de inginerii din cadrul agențiilor private și publice de apărare din întreaga lume.

Ca cele mai multe grade cu un accent greu de laborator, un Maestru în fizica teoretică, de obicei, necesită înscriere pe-campus pentru a finaliza. Din fericire, programele sunt disponibile în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Fizică
  • Fizică teoretică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu