Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Fizică nucleară 2024

5 Masterat Programe în Fizică nucleară 2024

Prezentare generală

După absolvirea unui curs de studii universitare, este obișnuit ca studenții să urmeze o diplomă de masterat. Acest tip de educație absolventă pregătește de obicei absolvenți pentru anumite domenii de carieră.

Unii studenți ambițioși se întreabă ce este un Maestru al Fizicii Nucleare. O diplomă de master în fizica nucleară se concentrează, în general, pe cercetarea în domeniu și pe înțelegerea tehnologiei și a siguranței. Cursurile de studiu și de cercetare pot include subiectele izotopilor rare, reacțiile rare, fisiunea nucleară și durata de viață a substanțelor nucleare. Astfel de programe ar trebui să conducă la o mai bună înțelegere a unor teme mai largi, cum ar fi modul în care elementele din univers au fost inițial formate.

După ce a absolvit o diplomă de master în fizica nucleară, studenții au obținut, de obicei, o serie de aptitudini practice, inclusiv capacitatea de a analiza date și de a trage concluzii. În plus, studenții ar trebui să poată folosi instrumentele și tehnologia în siguranță pentru a înțelege mai bine procesele nucleare și pentru a efectua cercetări de laborator în domeniu.

O diplomă de master în fizica nucleară poate dura doi ani pentru a finaliza, în funcție de faptul dacă cursul este finalizat pe bază de full-time sau part-time. Ambele opțiuni sunt în mod obișnuit disponibile pentru studenții care doresc să își aleagă programul propriu și pot afecta costul total de obținere a diplomei.

Câteva cariere care pot rezulta dintr-un Master of Physics Nuclear includ lucrul ca inginer nuclear, fizician nuclear sau fizician nuclear nuclear. Inginerii nucleari efectuează de obicei cercetări în laboratoare și pot lucra la fața locului la centralele electrice, în industria prelucrătoare, în industria aerospațială sau cu armata. Pe de altă parte, fizicienii fizicieni fac mai multe lucrări teoretice în laboratoare. Activitatea lor se poate concentra în domenii precum utilizarea energiei nucleare în comunicații, asistență medicală, electronică sau aerospațială. Medical physicists nucleare se specializează în implicațiile medicale ale energiei nucleare pentru tratarea și detectarea bolilor și a bolilor.

Programele de masterat în fizica nucleară sunt oferite în diferite țări din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Fizică
  • Fizică nucleară
Domenii de studiu
  • Științe naturale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu