Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în FinTech 2024

14 Masterat Programe în FinTech 2024

Prezentare generală

Pentru a obține o competență suplimentară într-un domeniu de studiu ales, mulți studenți urmează o diplomă de masterat. Elevii pot alege o specialitate din studiile lor universitare, sau gradul de absolvent poate fi într-un alt domeniu. Diplomele de licență sunt de obicei necesare înainte de a urma grade avansate.

Ce este un Maestru în Fintech? Acest grad absolvent pregătește în mod obișnuit elevii să lucreze în industria serviciilor financiare, oferind produse și servicii prin internet sau utilizând tehnologia pentru a inova produse financiare și canalele lor de livrare. Elevii se pot concentra pe servicii bancare și financiare digitale, plăți electronice, împrumuturi online, împrumuturi peer-to-peer, crowdfunding, investiții și tranzacționare de valori mobiliare, plus alte tipuri de gestiune financiară care pot fi livrate prin intermediul unui computer sau al unei aplicații mobile.

Elevii pot învăța abilități avansate de programare care pot fi aplicabile în multe poziții tehnice și tehnice. De asemenea, pot învăța tehnici de colaborare și abilități complexe de rezolvare a problemelor, care le pot servi bine în medii de consultanță strategică.

Costul pentru a obține un grad de absolvent poate varia în funcție de durata de timp pe care o ia pentru a câștiga gradul, dacă cursurile sunt ținute în persoană sau online, și locul de școală. Înainte de a alege un program de master, studenții ar putea dori să se uite la mai multe opțiuni.

Absolvirea unei diplome de master în fintech poate duce la multe oportunități de carieră, inclusiv vicepreședinte sau director al departamentelor de dezvoltare din cadrul unor bănci multinaționale sau instituții financiare. Companiile de servicii financiare online pot angaja absolvenți ca manageri de cercetare sau directori de dezvoltare, în timp ce firmele mari de date pot angaja studenți ca analiști strategici sau directori de consultanță pentru a colabora cu companii financiare în momentul lansării sau reluării produselor lor. Absolvenții pot deveni CEO sau președinte atunci când își lansează propriile firme fintech pentru a oferi produse financiare inovatoare consumatorilor sau întreprinderilor.

Elevii pot urma cursuri avansate de la universități sau școli tehnice, fie în campus, fie prin învățarea online la distanță. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • FinTech
Domenii de studiu
  • Studii economice (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu