Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Diplome de Masterat în Finanțele afacerilor 2024

10 Masterat Programe în Finanțele afacerilor 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial o diplomă de master este o realizare pe care le diferențiază de alți profesioniști. Acest nivel de grad oferă instruire avansată, oferindu-vă expertiza și un nivel de angajament, care sunt sigur de a vă ajuta să obțină un loc de munca in domeniul tau.

Ce este un Master în Afaceri Finanțe? gradul de program de master pregătește studenții pentru complexitatea de management financiar corporativ. Include de obicei cursuri de contabilitate, economie, modelare financiară, gestionarea averii și servicii bancare de investiții. Elevii pot fi, de asemenea, necesară pentru a lua statistici, algebra liniara si alte cursuri de matematica axat în funcție de domeniul lor de specializare. Anumite programe oferă pregătire de specialitate în domeniul finanțelor corporative, teoria financiară și chiar finanțe comportamentale. Studenții au nevoie de o diplomă de licență de a aplica la program, dar gradul nu trebuie neapărat să fie într-un domeniu de afaceri.

Un Master în Afaceri Finanțe oferă o expunere lumea reală la complexitatea finanțelor personale și corporatiste. Studenților li se dă posibilitatea de a-și extinde cunoștințele și abilitățile lor în curs de pregătire să-și asume situații, cum ar fi fuziunile și achizițiile, realocarea activelor, precum și analiza predictivă.

Costul pentru a obține un Master în Afaceri Finanțe depinde de instituție. Cel mai bine este de a contacta fiecare departament de admitere pentru a obține o defalcare a programului actual de școlarizare, taxele și costurile estimate pentru resursele de învățare necesare, cum ar fi cărți și programe software.

Mulți absolvenți urmeze o carieră în domeniul asigurărilor, planificarea financiară personală, management financiar corporativ, capital privat sau de servicii bancare comerciale. Elevii pot opta, de asemenea să își înceapă propria firma de servicii financiare, care lucrează în calitate de consultant pentru persoane fizice sau juridice. Alții pot să se aventureze în sectorul public și să își asume roluri ca contabili, auditori și elaboratorii de impozit pe venit.

Dacă a fi un student full-time nu este posibilă sau practică, puteți găsi cu siguranță online, programe cu reputație care se încadrează în stilul tău de viață actual. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Finanțele afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii economice (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu