Keystone logo

2 Masterat Programe în Studii de Management Programe executive Finanțe executive 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
  • Finanțe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Studii de Management Programe executive Finanțe executive

Banii sunt vaselina care ține uneltele de cotitură industriei. Este o resursă care toate companiile depind de a explora piețele, să producă bunuri și să plătească salariaților lor. Un profesionist cu un Master în Finanțe Executive oferă firmelor cu îndrumarea și înțelegere necesare pentru a utiliza activele lor monetare valoroase eficient.

&nbsp

Ce este un Master în Finanțe Executive? Este un grad avansat cel mai potrivit pentru cei cu un interes în afaceri și economie. În timpul unui curs de studiu, studenții uita-te la diferitele strategii companii folosesc pentru a finanța proiecte și de a gestiona fluxul de numerar. Elevii sunt învățați să evalueze modul în care banii se misca printr-o organizație și impactul pe care strategiile de finanțare au cu privire la rezultatul dorit. Diferitele surse de capital, precum și tehnicile și instrumentele utilizate pentru a urmări și de a organiza aceste resurse financiare sunt, de asemenea, discutate.

&nbsp

Absolvenții înțelege modul în care numerele toate lucrează împreună și să dezvolte gândirea critică, matematică și competențe de contabilitate. Acestea sunt învățați să ia în considerare modul în care problemele financiare impact viata a angajaților și asociaților în legătură cu o firmă de afaceri. Elevii dobândi cunoștințe despre procedurile bancare comune și strategii care acestea se familiarizeze cu dreptul afacerilor și a practicilor etice. Unele programe chiar loc un accent pe utilizarea acestor competențe pentru a rezolva problemele moderne de globalizare.

&nbsp

Diferite universități vor avea costuri diferite pentru școlarizare și taxe. Studenții interesați în procesul de învățare mai trebuie să contacteze departamentele de admitere ale instituției sunt interesați în detalii.

&nbsp

Câștigul salarial un Master în Finanțe Executiv pregătește studenții pentru roluri de conducere. Aceasta este comun pentru a găsi locuri de muncă în bănci, companii de asigurări și firmele de investiții, dar abilitățile sunt aplicabile în mai multe industrii și sectoare.Ele pot găsi locuri de muncă ca manageri sau consultanți pentru orice firmă pe scară largă. Agențiile guvernamentale au, de asemenea, poziții financiare pentru a umple și poate angaja absolvenți de a conduce proiecte sau evalua finantare pentru programe speciale.

&nbsp

Elevii ar trebui să ia în considerare opțiunile cu atenție. Programe de Executive sunt adesea concepute pentru a satisface nevoile de profesioniștii care lucrează. Cursuri on-line oferă o educație de calitate, care este ușor accesibile pentru cei cu programarea sau provocări geografice. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.