Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 23 Diplome de Masterat în Finanțe și bănci 2024

23 Masterat Programe în Finanțe și bănci 2024

Prezentare generală

Experți calificați în Finanțe și Bănci poate oferi perspective valoroase în modul în care indivizii, grupurile și organizațiile își investească activele-a lungul timpului. Master în Finanțe și absolvenții bancare pot analiza comportamentul pe piață pe o micro-sau macro-scară, găsirea de expertiza lor este nevoie într-o mare varietate de tipuri de organizare, de la corporații internaționale pentru întreprinderile mici, de la birourile publice la posturi academice sau de cercetare. Cursurile-cheie într-un Maestru de Finanțe și programul bancar va ilumina funcțiile economice ale băncilor, sectorul bancar la nivel mondial, canale de avere, activități standard de bănci, de reglementare și de gestionare a riscurilor.

Master în Finanțe și studenții bancare pot alege de multe ori să se specializeze într-un anumit domeniu de domeniul lor, legate de aspirațiile lor de cariera. De exemplu, unii elevi pot alege să urmărească un Master of Science în internaționale de bani, Finanțe și Investiții, în timp ce altele pot urmări un Master în domeniul bancar și de risc.În funcție de modul de școală și de studiu (sunt full time, part time, on-line sau programe de la distanță de învățare disponibile), un Master de Finanțe și Bănci poate dura aproximativ unu la doi ani pentru a finaliza.

Pentru candidații cu diplomă de licență 's, care sunt gata să ia calificările și expertiza lor la nivelul următor, un Master în Finanțe și Bănci este o alegere mare. Pur și simplu defilați în jos și citește mai mult, azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Finanțe și bănci
Domenii de studiu
  • Studii economice (23)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu