Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 46 Diplome de Masterat în Filosofie 2024

46 Masterat Programe în Filosofie 2024

Prezentare generală

Filozofia este un domeniu de studiu care caută răspunsuri la întrebări generale şi fundamentale, în moduri care diferă de modurile folosite de alte ştiinţe. Una dintre cele mai importante diferenţe de adresare a problemelor profunde conectate cu existenţa, valori, minte, limbă şi raţiune este că un Masterat în Filozofie abordează problemele de mai sus prin metode sistematice şi raţionale într-un mod critic.

Există multe ramuri ale filozofiei care studiază totul, de la cele mai adânci probleme teoretice, la subiecte mai uşoare şi mai puţin abstracte. Câteva exemple sunt Metafizica, ce studiază natura realităţii şi caută răspunsul la cum sunt conectate mintea şi trupul, Etică sau filozofie morală, Filozofie Politică, adică studiul aplicat al guvernelor şi indivizilor ca părţi ale statului, Filozofia limbii, minţii şi religiei, Estetică, Logică şi multe altele. Studenţii care urmează un Masterat în Filozofie se pot specializa în domeniile în care sunt interesaţi. Absolvenţii unui Masterat în Filozofie pot avea oportunităţi profesionale în diverse domenii.

Dacă eşti pregătit pentru meditaţii intense şi abstracte, atunci ar trebui să afli mai multe despre un Masterat în Filozofie la cele mai bune universităţi din lume din opţiunile de mai jos. Fă următorul pas spre un viitor captivant cu un Masterat în Filozofie!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Filosofie
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (46)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu