Keystone logo

26 Masterat Programe în Studii de inginerie Fabricație 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii de inginerie
 • Fabricație
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (26)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de inginerie Fabricație

  Manufacturing este un domeniu complex și interdisciplinar, care incorporeaza inginerie, design industrial, stiinta materialelor, leadership, management și alte domenii de expertiză. Pentru absolvenții de la un program de studii universitare într-un domeniu, care doresc pentru a spori calificările lor academice, sau profesioniștilor care lucrează care doresc o schimbare de cariera sau de promovare, un Master în producție ar putea fi perfect. Printre alte lucruri, Master în studenții de producție va dobândi cunoștințe aprofundate de modelare a procesului, de fabricație inteligente, simulare, optimizare inginerie, modelare de producție și de monitorizare, dezvoltarea de produse și de modelare și planificarea producției și controlul.

  Oferite pe o normă întreagă sau cu normă parte, Master în programe de fabricație ultimele unu la doi ani, atunci când luate pe o bază tradițională cu normă întreagă.Universități și instituții academice din întreaga lume - din Marea Britanie, Danemarca, Franța, Finlanda, Suedia, SUA si mai mult - ofera master acreditat în programele de fabricație. Master în studenții de fabricație, de asemenea, au de multe ori posibilitatea de a se concentra pe un aspect sau sectorul de producție care îi interesează, iar unele programe necesită finalizarea unui proiect de teză în profunzime.

  Dacă piesa dumneavoastră carieră profesională ar putea beneficia de calificare suplimentară de un Master în producție, atunci cititi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru tine, astăzi!