Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Etnomuzicologie 2024

Masterat Programe în Etnomuzicologie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă avansată pe care studenții pot să o urmeze după ce îndeplinesc cu succes cerințele pentru o diplomă de licență. Completarea unui grad de absolvent este un obiectiv impresionant care permite persoanelor să obțină cunoștințe de specialitate și locuri de muncă superioare în domeniul lor ales.

Ce este un maestru în etnomuzicologie? Acest grad permite candidaților să exploreze pe scară largă muzica într-un context cultural și să înțeleagă pe deplin rolul muzicii în societate. Multe școli încorporează în programele lor componente teoretice, practice și culturale. Învățătorii pot, de exemplu, să urmeze cursuri de dans, teatru, istorie, lingvistică, psihologie, antropologie și studii culturale. De asemenea, candidații la curs se pot specializa în muzica și cultura unei anumite zone geografice.

Un Master în Ethnomusicology poate ajuta elevii să dobândească competențe puternice într-o varietate de domenii de calificare, cum ar fi organizarea și gestionarea timpului. În plus față de o înțelegere aprofundată a muzicii, indivizii pot deveni, de asemenea, adepți la angajarea publicului prin exprimare creativă.

O varietate de factori determină costul urmăririi unui Maestru în Etnomusicologie. Două dintre cele mai mari sunt durata programului selectat și localizarea acestuia. Cel mai bine este să contactați școlile pentru cele mai recente informații privind costurile programului.

Muzica este o componentă constantă și diversă a societății, cu care oamenii interacționează și se angajează printr-o varietate de mijloace. Ca urmare a acestei dinamici largi, în continuă schimbare, cei care au absolvit o diplomă de masterat în acest domeniu pot urmări mai multe căi de carieră. Un candidat de succes ar putea, de exemplu, să devină un profesor, să lucreze într-un muzeu sau să asiste la producerea de spectacole teatrale. Curator de muzee, educator de muzică, director de cor și analist cultural sunt exemple de potențiale titluri de locuri de muncă.

Cei interesați de absolvirea unui Master în Etnomuzicologie pot găsi programe în întreaga lume, atât în ​​campus, cât și online. Pentru a începe călătoria de masterat, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Muzică
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu