Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Etică de afaceri 2024

Masterat Programe în Etică de afaceri 2024

Prezentare generală

O diplomă de master în orice domeniu de studiu este o realizare impresionantă. Adesea, necesitând doi ani de studiu cu normă întreagă, gradul ilustrează o înțelegere aprofundată și completă a specificului domeniului.

Ce este un Master în etică în afaceri? Etica în afaceri este o formă de etică profesională care analizează comportamentul afacerilor atât a persoanelor fizice, cât și a organizațiilor întregi, pentru a stabili dacă acest comportament este adecvat. Este un instrument valoros atât pentru proprietarii de întreprinderi mici, cât și pentru entitățile corporative. O politică etică ar putea guverna o acțiune a societății în comunitatea în care operează sau politica acesteia în alte situații în care legile nu oferă un cadru de comportament, dar imaginea prezentată necesită o anumită atenție.

O diplomă de master în etica în afaceri vă poate oferi o gamă impresionantă de abilități care nu ar putea fi câștigate la fel de ușor în altă parte. Concentrările în comunicare, luarea deciziilor și gândirea critică vă ajută adesea să vă gestionați viața personală în plus față de viața corporativă.

Costul unui masterat poate varia foarte mult de la școală la școală și de la o regiune la alta. Vă poate ajuta să contactați școlile în care sunteți cel mai interesat pentru a obține o estimare a costurilor totale.

Cu un Master în etică în afaceri, puteți merge mai departe pentru a lucra pentru o corporație mare, poate ca director de marketing sau un manager responsabil de conformitate. De asemenea, puteți alege să vă faceți afaceri pentru dvs. în calitate de consultant sau chiar să lucrați pentru o firmă de consultanță. Există și opțiuni în afara casetei, cum ar fi scrierea pentru revistele de afaceri sau cursuri educaționale de conducere.

Veți găsi probabil că puteți finaliza un Master în etică în afaceri online sau la o instituție de învățământ din apropierea dvs. Există opțiuni în toată lumea. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Etică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu