Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Etică aplicată 2024

5 Masterat Programe în Etică aplicată 2024

Prezentare generală

Pentru studenții care doresc să continue educația lor într-un anumit domeniu, după absolvirea colegiului, un maestru 's grad poate fi un pas următor avantajos. Acest grad oferă un nivel mai ridicat de expertiză în studențesc 's domeniul ales, deschizând calea pentru orice număr de cariere.

&nbsp

Ce este un Maestru în etică aplicată? Aceasta este una dintre mai multe căi de studiu unui student 's maestru poate urmări. Etică aplicată este o disciplină care ramuri din cele umaniste și etica, dar care pot fi luate într-un număr de direcții diferite. Din acest motiv, fiecare program de etică aplicată este unic. Unele se concentreze asupra eticii aplicate în contextul de drept, în timp ce altele se angajeze mai precis cu bioetica, abordarea întrebări dificile cu privire la etica Bioinginerie. În orice caz, etică aplicată implică, în general, un curriculum divers, variind de la cursuri în filozofie politică la teorie etică.Elevii sunt încurajați să se confrunte cu dileme etice în timp util și să învețe cum să pledeze pentru o anumită parte a argumentului.

&nbsp

Principalul beneficiu de a lua un Master in Etica Aplicata este abilitățile de gândire critică curriculum hrănesc. Elevii se confruntă cu un stimulator mediu provocator, sală de clasă pe durata programului, și ei învață multe de comunicații valoroase și transferabile și abilități de cercetare. Această experiență poate fi destul de util în multe domenii diferite.

&nbsp

Deoarece fiecare program vă oferă o diplomă de master 's în etică aplicată este diferit, nu există nici o regulă de degetul mare pentru reală cât de mult costa programelor. Înregistrare și înscriere prețurile variază de la școală la școală. Pentru mai multe informații specifice, contactați biroul de admitere a fiecărui program.

&nbsp

În ceea ce privește cariera potențiale, un Master in Etica Aplicata este un grad foarte valoros.Abilitățile și experiența, să permită studenților sunt căutate în ziua de azi 's piață de locuri de muncă. În funcție de punctul central al programului particular, absolvenții pot merge pe la urmeze o carieră în bioetică, politică și de drept. Aceste profesii sunt deosebit de recompensarea din punct de vedere etic, deoarece absolvenți pot pleda pentru o schimbare pozitivă pe o scară largă și au un impact real.

&nbsp

Dacă etică aplicate sună ca ar putea fi calea de studiu pentru tine, începe căutarea școală astăzi. Baza noastra de date de programe din intreaga lume vor avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Etică
  • Etică aplicată
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu