Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Etică 2024

12 Masterat Programe în Etică 2024

Prezentare generală

Etica este un subiect care caută cea mai mare parte răspunsuri la întrebările profunde filozofice şi conceptele de bine şi rău, bine şi rău, virtute şi viciu, justiţie, şi cum ar fi. Ramuri majore de etică Etica Aplicata includ, Psihologie morală, etică şi descriptiv Meta-etica.

Chiar dacă cercetarea acestor concepte profunde etice şi originea valorilor morale pot fi foarte captivante, viaţa modernă a culturii digitale şi a structurii complicate sociale cere asistenţă de etică aplicată. Etica Aplicata este o ramură a filozofiei, care caută modalităţi de a aplica teoria etice la situaţii din viaţa reală. De exemplu, aceasta duce la apariţia de multe domenii specializate, cum ar fi Etica de Business, Bioetică şi etică Engineering, care se ocupă cu provocări contemporane morală a noilor tehnologii şi a politicilor publice.

O diplomă în etică şi, mai precis, în etica aplicată pregăteşte un profesionist, a cărui responsabilitate este de a monitoriza provocările actuale şi controversele din lumea în curs de dezvoltare rapidă şi păstreze pacea în echilibru. Daca te simti pregatit pentru o astfel de profesie provocator şi responsabil, nu ezitati a afla mai multe. Arunca o privire la programele în etică avem de a oferi si sa contactati persoana în cauză la universitatea într-un singur click!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Etică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu