Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în ESL 2024

4 Masterat Programe în ESL 2024

Prezentare generală

Gradul de masterat este un grad de absolvent de prim nivel, care urmează după absolvirea unei licențe de licență la nivel de licență. Oferă o examinare aprofundată a unui subiect academic, care poate duce în cele din urmă la studii de doctorat sau deschide un domeniu profesional pentru avansarea intereselor profesionale.

Ce este un Maestru în ESL? Acest program de master oferă instruire pentru cei care doresc să predea limba engleză ca oa doua limbă. La acest nivel, există, de obicei, o educație practică și profesională, împreună cu componentele de cercetare. Cursurile se concentrează adesea asupra situațiilor din clasă, a metodologiilor de predare, a utilizării computerelor și a noilor tehnologii pentru a ajuta pe ceilalți să învețe limba, instrumentele și metodele de cercetare, precum și gramatica. Unii ar putea dori să urmeze cursuri elective în predare copiilor, culturii, literaturii și filmului.

Elevii care finalizează un Master în ESL au obținut de obicei abilități puternice de predare. De asemenea, aceștia pot dezvolta abilități interpersonale și abilități de cercetare. Aceste abilități pot fi aplicate în majoritatea industriilor și ocupațiilor.

Costurile pentru programele Master în programe ESL pot fluctua, în funcție de școală, locația acesteia și durata programului oferit. Este posibil să dureze între unu și doi ani pentru a finaliza gradul.

Absolvenții de masterat în programele ESL sunt în primul rând orientate spre predarea limbii engleze pentru vorbitori non-nativi. Aceștia pot găsi posturi de profesori în instituții publice și private la toate nivelurile educaționale din întreaga lume, precum și în agențiile internaționale și companiile private și multinaționale private. În afară de predare, ei pot deveni, de asemenea, consilieri și cercetători pentru editori, școli și companii; sau autori de manuale ESL sau alte materiale didactice. Alte domenii în care absolvenții lucrează pot include călătorii și turism, mediere culturală sau servicii de traducere.

Programele de masterat în ESL sunt disponibile în întreaga lume ca opțiuni de învățare bazate pe campus sau online și pot, de asemenea, combina cele două. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Limbi străine
  • Engleză
  • ESL
Domenii de studiu
  • Limbi străine (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu