Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Ergonomie 2024

1 Masterat Programe în Ergonomie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad de învățământ superior, care de obicei oferă absolvenților o înțelegere avansată a unui subiect sau domeniu. Finalizarea cu succes de o diplomă de licență este de obicei, o pre-condiție, iar programul de obicei durează între unu până la trei ani pentru a finaliza. După finalizare, absolvent este, în general, văzută ca un expert în domeniul său.

Ce este un Maestru în ergonomia? Pe parcursul programului, elevii pot studia modul în care ființele umane interacționează cu produsele, sistemele și mediile care alcătuiesc viața de zi cu zi. Acest lucru implică de obicei studii avansate în domeniul sănătății umane și a comportamentului, identificarea riscurilor ergonomice în diverse produse și medii, precum și o abordare centrată pe utilizator pentru crearea de produse și de sistem. Unele programe pot necesita stagii și / sau o teză.

Ergonomia este un domeniu în creștere rapidă și competitivă. Prin urmare, obținerea unui Master în ergonomia vă poate oferi un avantaj competitiv într-o profesie interesantă și în cerere.Cunoștințele dobândite combinate în psihologie, fiziologie, sistem uman și design de produs de multe ori lasă absolvenți pregătiți pentru a face față provocărilor complexe de a crea o lume care funcționează optim.

Țară de studiu, alegerea școlii și durata programului, toate acestea afectează costul total al diplomă de master. Contactați instituția de învățământ direct de informații cu privire la școlarizare și oportunitățile de ajutor financiar.

Ca ergonomist instruit, absolvenții pot fi capabili să lucreze în domenii cum ar fi asistența medicală, aviație, siguranța la locul de muncă, siguranța nucleară și design de produs. Ei au, de multe ori posibilitatea de a lucra pentru companii mari sau în calitate de consultanți, atât în ​​sectorul public și cel privat. O diplomă de master în ergonomie este, de asemenea, de obicei primul pas de a fi certificată ca ergonomist înregistrate și / sau calitatea de membru câștigă în organizații profesionale regionale și naționale.

A face un grad de master on-line poate permite studenților flexibilitatea de care au nevoie pentru a combina studiul cu alte obligații, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de o educație internațională, indiferent de locul lor de reședință. Pentru mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de design
 • Ergonomie
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe