Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 86 Diplome de Masterat în Energie 2024

86 Masterat Programe în Energie 2024

Prezentare generală

Un program de masterat este cel mai adesea o continuare a studiilor de licență. Gradul obținut prin intermediul acestor programe tind să ia oriunde de la doi la patru ani pentru a obține.

Ce este un Master în Studii de Energie? Acesta este cel mai adesea un program interdisciplinar care desenează cursuri din departamentele de afaceri, politică publică, științe ale pământului și ecologie ale unei universități. Scopul multor programe de studii privind energia este de a echipa absolvenții cu un nivel de înțelegere necesar pentru a face și a informa deciziile executive cu privire la utilizarea resurselor energetice. Cursurile comune includ studiile privind schimbările climatice, piețele financiare energetice, transportul energiei și subiecte legate de știința mediului.

Unul dintre avantajele obținerii unei diplome de master este adesea creșterea credibilității pe care un astfel de document le oferă în timpul unui proces de căutare a unui loc de muncă. Calitățile pe care acest grad le reprezintă pentru angajatori, cum ar fi angajamentul și atenția mentală, pot fi, de asemenea, utile în toate aspectele vieții unui absolvent.

O parte a procesului de cercetare în opțiuni de grad trebuie să includă o investigație a costurilor. Fiecare program este diferit, deci asigurați-vă că ați verificat la organul instituțional relevant înainte de a aplica.

Un Master în Studii de Energie este adesea un pas necesar pentru cei care doresc să urmeze o carieră în dezvoltarea politicilor energetice. Un exemplu de poziție profesională în această disciplină este analistul în domeniul politicii energetice. Aceste persoane ar putea lucra direct pentru guverne sau companii private sau ar putea găsi o poziție la o firmă de consultanță sau de analiză independentă. O astfel de poziție ar necesita, probabil, o cercetare aprofundată și o analiză a datelor, împreună cu capacitatea de a comunica eficient materialele sumare directorilor și consiliilor consultative. Absolvenții unui program de masterat în domeniul studiilor de energie pot calita pentru poziții de nivel superior care necesită experți în domeniu.

Programele de studii privind energia variază în funcție de concentrația acestora, acordând astfel atenție detaliilor structurii cursului.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de energie
  • Energie
Domenii de studiu
  • Studii de energie (86)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu