Keystone logo

3 Masterat Programe în Pedagogie Predare Educație STEM 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație STEM
Domenii de studiu
  • Pedagogie (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Pedagogie Predare Educație STEM

Ce este educația STEM?
Educația STEM este un termen folosit pentru a descrie un curriculum care se concentrează pe disciplinele de știință, tehnologie, inginerie și matematică. Scopul educației STEM este de a pregăti studenții pentru locuri de muncă în domeniile în creștere ale științei și tehnologiei. Cererea de profesioniști în aceste domenii este de așteptat să crească într-un ritm mai rapid decât alte ocupații. Educația STEM poate ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a avea succes în aceste ocupații.

De ce este important să studiezi educația STEM?
Există multe motive pentru care studiul educației STEM este important. În primul rând, așa cum am menționat mai sus, există o cerere în creștere pentru lucrători cu competențe în știință și tehnologie, ceea ce înseamnă că este nevoie și de educatori care să poată pregăti studenții pentru cariere STEM. În al doilea rând, educația STEM poate ajuta elevii să învețe să gândească critic și să rezolve probleme. Aceasta este o abilitate importantă în orice domeniu, dar este deosebit de importantă în știință și tehnologie. Elevii care sunt capabili să gândească critic și să rezolve probleme vor fi mai bine pregătiți pentru educația viitoare, fie că este vorba despre știință și tehnologie sau alte discipline. În al treilea rând, educația STEM poate ajuta elevii să dezvolte dragostea pentru învățare. Subiectele STEM sunt fascinante și pot fi foarte pline de satisfacții de studiat. Atunci când studenții au dragoste pentru învățare, au șanse mai mari să aibă succes în cariera lor.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de educație STEM?
Cursurile pe care le urmați în timpul gradului de educație STEM vor varia în funcție de programul pe care îl alegeți. Cu toate acestea, majoritatea programelor vă vor cere să urmați cursuri de știință, tehnologie, inginerie și matematică. De asemenea, vi se poate solicita să urmați cursuri în alte discipline, cum ar fi predarea, pedagogia, administrarea educației și alte subiecte legate de cariera în educație.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.