Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Educație fizică 2024

20 Masterat Programe în Educație fizică 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o onoare elevii petrec ani de lucru spre ca parte a unui program de absolvent. Acest grad le poate califica pentru a găsi un loc de muncă sau pentru a obține o diplomă de doctorat.

Ce este un Maestru în Educația Fizică? Este o diplomă care oferă studenților abilitățile necesare pentru a lucra ca instructor de educație fizică. Cei înscriși în acest program ar trebui să se aștepte să absolve cu o înțelegere aprofundată a sănătății și a capacității fizice și cum să pună în aplicare programe de succes atletice în școli. Cursurile în acest program pot include psihologia, teoria sportului, anatomia, știința cardiovasculară și curriculumul și instruirea atletismului.

O diplomă de masterat în educația fizică poate echipa absolvenți cu coaching bine dezvoltat, teamwork și abilități de vorbire publică. Aceste abilități pot ajuta absolventul să obțină o carieră plină de satisfacții după absolvire.

Costurile totale ale programului pentru o diplomă de masterat în materie de educație fizică depind de faptul că studentul alege să studieze cu normă întreagă și unde se află școala. Elevii sunt încurajați să se adreseze școlilor prospective pentru mai multe informații sau pentru întrebări.

După ce și-au obținut diploma, absolvenții pot găsi oportunități de angajare ca profesori în școlile de toate gradele. De asemenea, aceștia pot lucra în calitate de antrenor personal, proprietar de sală de gimnastică și operator, antrenor de sport sau director de activități. Dacă lucrul cu copiii nu este atrăgător, absolvenții pot găsi locuri de muncă în cluburile de sănătate, la spitale, la colegii sau cu vârstnicii, ajutând la coordonarea activităților de exerciții fizice. Cei care doresc să-și maximizeze potențialul de câștig pot fi capabili să facă acest lucru prin urmărirea învățământului superior sau prin munca de consultant sau formator independent.

Programele online de masterat în domeniul educației fizice pot fi găsite la școli din întreaga lume. Aceste programe sunt bune pentru cei care nu se pot angaja la un program de colegiu tradițional. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație fizică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu