Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Educație elementară 2023/2024

20 Masterat Programe în Educație elementară 2023/2024

Prezentare generală

Programele de masterat sunt pentru studenții care au absolvit deja o diplomă de licență. Studiile suplimentare continuă să dezvolte concepte și să se dezvolte în continuare în teorii și tehnici avansate. Cele mai multe dintre ele vor necesita doi ani de terminare a programului cu normă întreagă, iar studenții, în general, trebuie să finalizeze un proiect formal care demonstrează stăpânirea materialului de studiu.

Ce este un Maestru în Învățământul Elementar? Aceste programe de grad se concentrează în mod specific pe nevoile educatorilor din sistemul de învățământ primar. Acestea sunt destinate specialiștilor de arte liberale care au dorința de a îngriji următoarea generație de elevi. Temele de studiu includ adesea tehnici de instruire, metode de gestionare a unei clase și modele educaționale comune. Elevii pot învăța să comunice eficient cu copiii de vârstă școlară și părinții elevilor lor.

După finalizarea unuia dintre aceste programe, absolvenții pot proiecta un curs de studiu care maximizează realizările elevilor în materie de învățare. De asemenea, aceștia ar trebui să aibă o înțelegere suficientă a psihologiei învățării pentru a identifica problemele legate de dezvoltarea copilului. Programele întăresc de obicei tehnicile de vorbire și comunicare publică.

Costurile pentru aceste programe variază în mod sălbatic. Pentru cea mai bună valoare, studenții ar trebui să ia în considerare atât universitățile tradiționale, cât și universitățile online. Departamentele de admitere ale acestor instituții pot oferi detalii mai detaliate despre costuri.

Cei mai mulți absolvenți intră în domeniul învățământului ca profesori, dar chiar și în cadrul acestui rezultat de carieră vizat, există o mulțime de variații. Educatorii sunt necesari în aproape fiecare comunitate, iar absolvenții pot avea opțiuni de unde pot lucra și trăi. Există, de asemenea, posibilitatea de a se specializa în anumite discipline, cum ar fi arta, istoria sau matematica.Unii studenți își perfecționează în continuare experiența prin mai multă pregătire academică și trecerea la muncă ca consilieri, administratori și psihologi școlari.

Există multe organizații educaționale diferite pentru a vă cerceta temeinic înainte de a decide asupra unui plan de grad specific. Dacă aveți programări și restricții logistice, programele online sunt o opțiune excelentă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Educație elementară
Domenii de studiu
 • Pedagogie (20)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu