Keystone logo

12 Masterat Programe în Pedagogie Predare Educație artistică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație artistică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Pedagogie Predare Educație artistică

Diplomele de master oferă oportunități avansate pentru studenții care doresc să-și urmeze educația. Dimensiunile claselor mici, de obicei, în programele postuniversitare permit elevilor să dobândească abilitățile necesare pentru a-și dezvolta cariera cu unul sau doi ani de studiu intens.

Ce este un Maestru în educația artistică? Programele postuniversitare în domeniul educației artistice pot pregăti studenții pentru a-și asuma proprietatea asupra experiențelor educaționale din întreaga lume. Elevii pot să se specializeze în educația specifică medie sau epocii sau pot alege să-și echilibreze programele cu o varietate largă de tehnici, istorii și metode de instruire. Alte domenii de specializare pot implica advocacy, istorie, artă comunitară, educație muzeală și curație artistică. Elevii primesc, de obicei, un curriculum puternic de teorie și experiență practică, atât în ​​interiorul, cât și în afara studioului, care se honește ca educatori distinsi prin cursuri riguroase și cercetare.

Studenții care finalizează un masterat în educația artistică pot dobândi abilitatea de a preda în mai multe grupuri de vârstă, de a efectua analize și critici de artă exhaustive și de a naviga în analele istoriei cu profesionalism și sensibilitate. Aceste trăsături pot să promoveze profesia unui student și să-i permită să se dezvolte mai mult ca artist.

Costurile asociate cu un grad avansat ar trebui să fie puse în aplicare împotriva cheltuielilor de viață și cerințele de timp. Deoarece fiecare program are cerințe diferite și un program unic de taxe, studenții interesați ar trebui să contacteze universitățile lor de alegere pentru evaluări exacte ale costurilor.

Nu există un mediu de lucru tipic pentru o persoană cu această calificare, deoarece oferă drumul la multe ocupații diferite. Elevii merg de obicei la muncă în școlile publice, universități, muzee, centre de artă și galerii de artă, deși există multe alte industrii care fac apel la acest set de calificări, de asemenea. Directorul de artă, educatorul de artă, specialistul în muzee, profesorul de artă, consultantul de artă și consultantul educațional reprezintă doar o mână de titluri de locuri de muncă pe care absolvenții din acest domeniu le dețin.

Familia și viața profesională nu trebuie să stea în calea educației avansate. Puteți urma un masterat în educația artistică cu cursuri tradiționale sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.