Keystone logo

2 Masterat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Educația sănătății 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Educația sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Educația sănătății

Cursul de masterat este un program postuniversitar care conferă un grad avansat candidaților de succes. Clasele se concentrează, de obicei, pe teme practice specifice, aplicații de afaceri ale unui subiect și cercetări academice.

Ce este un Maestru în educația pentru sănătate? Puteți urma acest grad dacă doriți să aflați despre provocările și abilitățile asociate îmbunătățirii sănătății prin predare și formare. Aceste programe ar putea fi disponibile într-o piesă de cercetare bazată pe cercetare sau într-un curs non-teză, în funcție de student și instituție. Cursurile pot include epidemiologie, practică pe teren, sociologie, planificarea programelor și etică. În plus, administratorii și facultatea necesită deseori credite fie în cercetare, fie în certificare. Acest accent ar putea fi adaptat scopurilor dvs. personale, însă natura programului poate fi, de asemenea, un factor decisiv.

Costurile variază în funcție de factori precum reputația instituției și calificările facultății. Verificați cu școlile de interese o estimare.

În timpul unui program de educație pentru sănătate, ați putea dezvolta abilități interpersonale și de afaceri pentru a vă ajuta în procesul de căutare a unui loc de muncă. De asemenea, ați putea obține sprijin de-a lungul vieții de la rețeaua de profesioniști pe care veți putea să-o construiți în timpul cursurilor și practicării unor lucrări practice. O fundație în educație vă poate ajuta, de asemenea, să vă împărtășiți ideile și cunoștințele de medicină într-un mod care să îmbunătățească sănătatea familiei și a comunității.

Învățământul pentru masterat în educația pentru sănătate se va baza probabil pe mai mulți factori, cum ar fi bursele, locația școlii dvs. și tipul de program pe care îl selectați. Prin urmare, este important să se confirme costurile direct la instituție.

Absolvenții cu o diplomă de master în învățământ tind să urmeze o carieră ca profesori sau instructori de un fel. După ce obțineți o diplomă în acest domeniu, ați putea fi interesat să aplicați pentru o poziție de educator pentru sănătate la o organizație comunitară. De asemenea, puteți urma o carieră în planificarea educației pentru sănătate, o profesie care implică elaborarea și punerea în aplicare a strategiilor de îmbunătățire a sănătății. Cu o anumită experiență, este posibil să găsiți o strategie de lucru sau o strategie de direcționare pentru o companie de asistență medicală.

Există programe de masterat în educația pentru sănătate disponibile în multe țări din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.