Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Educație pentru adulți 2024

8 Masterat Programe în Educație pentru adulți 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să-și urmeze studiile după obținerea unei diplome de licență se pot înscrie într-un program de masterat. Un program de master își propune să ofere elevilor instruire la nivel înalt de la experți și cercetători, ceea ce duce la stăpânirea unui domeniu de studiu.

Ce este un master în educația adulților? Acest program acoperă de obicei domeniul mare de educare a adulților la toate nivelurile. Lucrările de clasă, seminarii, prelegeri, cercetări și lucrări de teren pot fi utilizate pentru a spori cunoștințele elevilor despre instituțiile de învățare și abilitățile diferite ale studenților adulți. Specializările din cadrul acestui master pot include alfabetizare, dezvoltare comunitară și formare și dezvoltare industrială. Evaluarea mediilor de învățare și a instituțiilor cu scopul de a le îmbunătăți este adesea o componentă a acestui program.

Printre cele mai valoroase beneficii ale acestui program se numără dezvoltarea abilităților de gândire critică în toate domeniile vieții. În domeniul profesional, absolvenții dobândesc adesea competențe interpersonale și pot dezvolta cunoștințe pentru a crea programe curriculare operative, ambele oferind oportunități pentru mai multe oportunități de angajare și salarii mai mari.

Costul acestui program depinde de o multitudine de factori: în cazul în care programul este localizat, dacă este o instituție on-line sau o cărămidă și cât de multă asistență financiară este disponibilă. Elevii ar trebui să compare și să compare avantajele și dezavantajele tuturor opțiunilor.

Absolvenții unui Master în educația adulților sunt adesea în cerere în întreaga gamă de cariere educaționale. Pozițiile în educație, ca profesori, administratori și manageri, sunt de obicei necesare în aproape toate țările din lume. Există, de asemenea, posibilitatea de a lucra ca lector sau profesor pentru întreprinderi, unde este importantă capacitatea de a transmite informații critice angajaților. Domeniul de îndrumare a adulților în toate domeniile de învățare este, de asemenea, o zonă bogată pentru absolvenți.

Un master în educația adulților este un domeniu popular și poate fi oferit prin numeroase universități. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Educație pentru adulți
Domenii de studiu
 • Pedagogie (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu