Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Diplome de Masterat în Educație muzicală 2023

29 Masterat Programe în Educație muzicală 2023

overview

Un program de masterat este conceput pentru a oferi oportunități de educație continuă solicitanților calificați. Aceste programe absolvent au tendința de a solicita studii universitare de licență sau de experiență profesională pentru înscriere.

Ce este un master în educația muzicală? Educația muzicală ar putea fi privită ca transmiterea de informații despre expresia muzicală. Acest lucru ar putea fi realizat în medii academice contemporane, cum ar fi școli sau în platforme educaționale emergente, cum ar fi învățarea peer-pe internet bazată pe internet. Există mai multe opțiuni disponibile în această categorie generală de studii, cele mai proeminente divizii fiind Master of Music cu accent pe educație și Master of Education in Music. Cursurile obișnuite din majoritatea programelor includ pedagogia, principiile educației muzicale, alfabetizarea muzicii și cercetarea.

Cercetătorii din acest tip de program sunt adesea disponibili pentru a menține o practică muzicală personală, dezvoltându-și în continuare capacitățile expresive și tehnice. S-ar putea găsi, de asemenea, o rețea sporită de colaboratori care să avanseze arta lor, inclusiv colegii și instructorii. Abilitățile de predare de obicei dobândite pot ajuta la partajarea muzicii cu prietenii și studenții.

Este important să verificați individual programul de școlarizare al fiecărui program. Prețurile se pot baza pe diverși factori, cum ar fi națiunea în care se află școala și facilitățile, cum ar fi laboratoarele, la care studenții au acces.

Absolvenții proaspeți cu studii superioare de muzică ar putea găsi un loc de muncă în biroul unui centru de predare muzicală. Aceste poziții administrative ar putea include funcții precum asistența comunitară, planificarea programelor și gestionarea facilităților. Instruirea este o altă poziție de bază la nivel de intrare pentru profesorii de muzică. Acest lucru ar putea fi realizat printr-o școală stabilită sau prin publicitate în calitate de freelancer. Absolvenții cu experiență profesională sau realizări personale semnificative ar putea găsi poziții de predare a teoriei muzicii, a performanței sau a educației în școli, colegii sau universități.

Unul este probabil să găsească multe opțiuni pentru educația muzicală online și în formate tradiționale de clasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație muzicală
fields_of_study
  • Pedagogie (29)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format