Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Educație civică 2024

1 Masterat Programe în Educație civică 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o opțiune pentru studenții care au obținut anterior o diplomă de licență. Obținerea gradului permite persoanelor să se numească un expert în domeniul lor. Este, de obicei, o condiție prealabilă pentru obținerea unui grad de doctorat.

Ce este un Maestru în Civică? Un maestru în Civică implică aspectele practice și politice ale cetățeniei. Acestea includ legile și codurile civile, obligațiile cetățenilor și tradițiile politice sau etice. Elevii pot lua cursuri în comunicarea interculturală și internațională, civică digitală, copii și dezvoltarea internațională, planificare regională, regenerare urbană și studii religioase, printre multe altele. Aceste cursuri sunt deseori concepute pentru a învăța elevul nu numai despre civicul local, ci și despre modul în care cetățenia afectează guvernele din întreaga lume.

Persoanele care obțin un grad de studii postuniversitare în domeniul educației civice învață deseori multe abilități care îi ajută atât în ​​carieră, cât și în viața de zi cu zi. Elevii pot învăța cum să-și gestioneze timpul și proiectele, precum și cum să creeze bugete pentru aceste proiecte. Alte competențe dobândite includ conducerea, gândirea critică și vorbirea publică, deschizând ușa spre mai multe oportunități de carieră.

Costul obținerii unui grad de masterat în domeniul civic depinde de câțiva factori, inclusiv de ce școală participă elevul și de locul în care se află acea școală. Numărul de ore de credit necesare și factorii în cost.

Persoanele care obțin un grad de educație civică pot alege dintr-o gamă largă de căi de carieră. Elevii pot merge în drept, managementul serviciilor sociale, administrația publică, politică sau relații publice. Locurile de muncă comune includ mediatorii, managerii organizațiilor comunitare și planificatorii urbani, care folosesc organizarea socială și guvernul pentru a desfășura agende importante pentru comunitățile lor. Unii studenți pot alege să câștige un doctorat. și apoi să candideze la funcția politică.

Instituțiile de învățământ din întreaga lume pot oferi programe în domeniul civic sau în domenii similare. Mulți oferă, de asemenea, cursuri online pentru cei care au nevoie de mai multă flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Educație civică
Domenii de studiu
  • Științe sociale (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe