Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Economie politică 2024

6 Masterat Programe în Economie politică 2024

Prezentare generală

Procesul prin care alegerile colective sunt realizate este complex și imprevizibil. Când este necesar să se anticipeze acțiunile guvernelor, a cetățenilor privați și corporații, cele cu un Master în economia politică oferă o analiză valoroasă și direcție pentru factorii de decizie cheie.

&nbsp

Ce este un Maestru în economia politică? Este un grad avansat potrivite pentru cei cu munca de licență precedent în științe politice, economie, istorie sau de afaceri. Programe concentreze pe raționamentul strategic de indivizi și colecții de oameni. Elevii investigheze în detaliu procesele, motivele și consecințele alegerilor politice. Subiecte de studiu includ reglementările guvernamentale, alegeri, drept și grupurile de interese speciale. Elevii sunt învățați de asemenea competiție cum politică în cele din urmă societate impact.

&nbsp

Un maestru în economia politică se dezvoltă în continuare de gândire și de comunicare critică abilitățile elevilor.Acestea sunt predate principalele teorii de economie și științe politice congruent. Ei sunt capabili să se raporteze cele două discipline separate pentru un altul și să tragă concluzii semnificative. Elevii dezvolta calificare cu software-ul actuale si tehnologie și sunt capabili să-l folosească pentru a colecta și analiza seturi de date.

&nbsp

Costul total pentru programul de master depinde de instituție. Elevii sunt încurajați să contacteze departamentele de admitere ale universităților în considerare pentru mai multe detalii specifice despre taxe și școlarizare. Cele mai multe programe va necesita cel puțin doi ani de studiu cu normă întreagă. Elevii ar trebui să ia în considerare locuințe, materiale de curs și costurile de transport.

&nbsp

Absolvenții cu un Master in Economie Politica sunt calificate pentru ocuparea forței de muncă în mai multe poziții guvernamentale. Firme de lobby valoare și abilitățile acestor absolvenți, și mulți găsi de lucru în calitate de consilieri pentru campanii politice.Unele lucru ca cercetători sau analiști în companii care concurează în industriile puternic reglementate. Consultanta lucru este o opțiune pentru cei care preferă să rămână angajați în mod independent. Aceste programe pregătesc, de asemenea, studenții să urmeze un nivel mai ridicat de educație. Multe finaliza în cele din urmă un program de doctorat și du-te pe la găsi locuri de muncă în mediul academic.

&nbsp

Studenții interesați de unul dintre aceste programe ar trebui să înceapă cercetarea opțiunile lor imediat. Pentru studenții internaționali sau profesioniștii care lucrează, multe universități oferă cursuri online, care se încadrează în programarea și limitele geografice. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Economie
  • Economie politică
Domenii de studiu
  • Studii economice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu