Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 33 Diplome de Masterat în Economie internațională 2024

33 Masterat Programe în Economie internațională 2024

Prezentare generală

Cu progresele în domeniul tehnologiilor informaționale și de transport în ultimele decenii de mai multe, bunurile și serviciile sunt călătoresc în afara granițelor mai rapid și mai eficient decât oricând înainte. A devenit din ce în ce mai greu să anticipeze schimbările pe piețele cauzate de această activitate. Acesta este motivul pentru abilități analitice foarte dezvoltate ale celor cu un Master în Economie Internațională sunt necesare în guvern și industrie.

Ce este un Master în Economie Internațională? Este un grad avansat care sporește înțelegerea activității economice legate în mod specific de comerț internațional. În continuare, dezvoltă înțelegerea teoretică a micro și macroeconomie pentru a găsi soluții la problemele legate de circulația mărfurilor peste frontierele geografice și politice. Subiecte de studiu includ politica comercială, fiscalitatea și ratele de schimb valutar. Unele programe oferă, de asemenea, cursuri legate de dezvoltarea economică și comerțul impact are asupra economiilor emergente.

Absolvenții sunt echipate cu abilități analitice și abilitățile pentru a evalua condițiile de piață și de a face recomandări de politici. Acești elevi au mai mult de abilități avansate doar de gândire critică. Acestea sunt, de asemenea, înarmați cu cunoștințe teoretice și istoric de probleme comerciale internaționale. Ei sunt în măsură să ofere o analiză cuprinzătoare a problemelor. Elevii învață să folosească instrumente software pentru a aduna și să evalueze seturi de date. Multe programe îmbunătăți, de asemenea, abilitățile de comunicare prin scrierea de proiecte și de prezentare avansate.

Costul unui Master în Economie Internațională variază. Elevii ar trebui să contactați departamentul de admitere a instituției ales pentru informații detaliate cu privire la taxele de școlarizare și.

Absolvenții găsi de multe ori locuri de muncă în sectoare guvernamentale sau comerciale. Pozițiile de cercetare și de locuri de muncă analist sunt comune. Companiile internaționale apreciază competențele și abilitățile de acești absolvenți, și este posibil de a găsi de lucru în străinătate.Guvernele trebuie acești studenți pentru a evalua efectele de tarife, cote și acordurile comerciale. Multe dintre aceste programe pregăti studenții pentru a căuta un nivel mai ridicat de educație, iar unele pot găsi în cele din urmă de lucru în calitate de profesori în universități colegiu.

Este important să se începe cercetarea opțiuni cât mai curând posibil. În timp ce mulți pot prefera să participe la o universitate stil tradițional, cursuri on-line este, de asemenea, disponibil pentru cei cu programarea sau dificultăți geografice. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Economie
  • Economie internațională
Domenii de studiu
  • Studii economice (33)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu