Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Economie cantitativă 2024

3 Masterat Programe în Economie cantitativă 2024

Prezentare generală

Extindeți potențialul de carieră cu o diplomă de masterat. Studiul intensiv al unui anumit domeniu oferă adesea elevilor avantajele la locul de muncă. O diplomă de master este, de asemenea, o piatră de temelie necesară pentru cei care desfășoară activități de doctorat sau anumite domenii de studiu.

Ce este un Master în economie cantitativă? Clasele se concentrează pe înțelegerea profundă a teoriei economice actuale, împreună cu metodele matematice și economice de analiză și modelare. Cursurile de program includ cele referitoare la statistici, matematică și finanțe. Studiați tendințele umane în cadrul colectivității și individului în ceea ce privește bogăția și modul în care societatea folosește sau nu banii. Descoperiți relațiile cantitative dintre diferite variabile economice și modul de aplicare a acestor concepte. Programele durează, de obicei, aproximativ doi ani până la finalizare.

Competențele dobândite în acest program includ rezolvarea problemelor, utilizarea statisticilor și îndeplinirea sarcinilor de finanțare. Elevii pot extinde beneficiile acestor abilități asupra portofoliilor lor personale, bancare și financiare. Abilitatea de rezolvare a problemelor cu probleme analitice beneficiază mai mult decât finanțarea cu o aplicație practică, în lumea reală, pe bază zilnică.

Este important ca elevii să studieze costul și sarcina cursului fiecărui program înainte de a lua o decizie pentru a determina cea mai bună potrivire pentru ei. Cheltuielile de cazare, de școlarizare și de taxe trebuie să fie incluse în cercetare.

Un Master în economie cantitativă pregătește absolvenți pentru o carieră în economie, bancar și finanțe. Agențiile și birourile guvernamentale oferă, de asemenea, oportunități de angajare pentru absolvirea studenților interesați să devină administratori de stat și municipali. Pentru cei interesați să devină cercetători, instituțiile academice și de cercetare ar putea fi opțiuni viabile. Elevii ar putea avea un avantaj în căutarea unor locuri de muncă în instituțiile de microfinanțare, în sectorul bancar și în firmele de investiții. Metodele cantitative învățate pot beneficia, de asemenea, studenții în domenii precum vânzările.

Explorați frumusețea și bucuria de a trăi în străinătate în timp ce faceți acest grad de doi ani. Procesul începe cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Economie
  • Economie cantitativă
Domenii de studiu
  • Studii economice (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe