Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 22 Diplome de Masterat în Economia afacerilor 2024

22 Masterat Programe în Economia afacerilor 2024

Prezentare generală

gradul de master este destinat să permită studenților să-și continue studiile după finalizarea unui program de licență. Abilitățile și cunoștințele oferite de programul de studii de master sunt destinate să pregătească absolvenți pentru a sari direct intr-o cariera de succes.

Ce este un Master în economie de afaceri? Acest domeniu de studiu este o ramură de activitate, care se concentrează în mod specific cu privire la aplicarea economiei în care se referă la funcționarea unei societăți. economie de afaceri elevii iau adesea o combinație de cursuri oferite de economie și de programe de afaceri. În plus, există mai multe studii socio-politice necesare, inclusiv în antropologie, psihologie și economia publică.

De afaceri este unul dintre domeniile cele mai pline de satisfacții pentru a construi o cariera in, dar poate fi o industrie care este dificil să se rupă în. Studia economie de afaceri beneficii studenților prin oferirea unui unghi unic de focalizare, care de multe ori le face atractive pentru companii.deținătorii de master câștiga de obicei salarii mult mai mari și sunt adesea mai căutate.

Costul de a câștiga o diplomă de master poate varia destul de un pic. Școala și programul pe care îl alegeți va influența școlarizare și alte costuri. Țara dumneavoastră de studiu, de asemenea, modificări cost. Înainte de a vă înscrie într-un program de economie de afaceri, este destul de înțelept pentru a cerceta cheltuiala necesară.

Cele mai multe dintre cariere disponibile pentru absolvenții din domeniul economiei de afaceri sunt în analiză de. Experții economici ajuta ecartament pe piață, să facă recomandări, și influența procesul de luare a deciziilor. Este posibil să se lucreze în calitate de consultant de investiții, specialist de cercetare de piață, analist de afaceri, sau director de bancă. În cazul în care sunteți interesat de management, este posibil de asemenea să devină un director financiar. Studiile universitare de masterat sunt de obicei necesare pentru a incepe la nivel înalt de locuri de muncă economie de afaceri.

În cazul în care sunteți interesat în câștigarea unui grad în economie de afaceri, începe prin găsirea programului, care este potrivit pentru tine. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Afaceri
  • Economia afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu