Keystone logo

29 Masterat Programe în Studii de afaceri Afaceri Digitale e-Business 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Afaceri Digitale
  • e-Business
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (29)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de afaceri Afaceri Digitale e-Business

Afaceri electronice, de asemenea, menţionate ca Business e-Business sau Internet, poate fi definită ca aplicarea tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor în sprijinul activităţilor de afaceri diverse. Dacă vă puteţi imagina utilizaţi Internet, ca parte a carierei dumneavoastră, o diplomă de masterat în e-Business poate fi rapel carieră foarte aveţi nevoie. Cu o diplomă de masterat în e-Business, puteţi combina conceptele-cheie de afaceri cu un accent deosebit pe e-pieţe şi Tehnologie Comert Electronic.

Mediul de afaceri a suferit multiple schimbări în ultimii ani şi este în mare nevoie de oameni cu competenţele necesare pentru a se adapta la aceste schimbări. Cu o diplomă de masterat în e-Business va fi liber să se mişte între mai multe niveluri, de la public la sectorul privat, de a genera vânzări sau chiar schimbarea sistemului de învăţământ, cu ajutorul tehnologiei.

Această pagină are link-uri către o serie de programe în e-Business, inclusiv management, Digital Design şi Inovării. Lansaţi căutarea de gradul de viitorul tau in e-Business imediat, făcând clic pe descrieri ale programelor care vă interesează cel mai mult!