Keystone logo

59 Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Durabilitate 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii de sustenabilitate
 • Durabilitate
Domenii de studiu
 • Studii de sustenabilitate (59)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Durabilitate

  Un program de masterat urmează adesea finalizarea unei diplome de licență. În căutarea unui maestru, elevii se aruncă adânc în subiectul ales și devin mai specializați decât înainte. Această înțelegere mai bună a subiectului permite de multe ori elevului să urmărească căi de carieră mai profitabile.

  Ce este un Master în sustenabilitate? Aceste programe de masterat pregătesc studenții să facă față schimbărilor climatice și să creeze o lume mai durabilă. Elevii iau cursuri de management, studii de mediu, operațiuni de afaceri, ecosisteme, gestionarea deșeurilor, economie și politică. În plus, studenții învață despre interacțiunile dintre fiecare dintre aceste subiecte și studiază teorii cu privire la modul de a construi o societate mai ecologică. Un student cu normă întreagă poate finaliza un astfel de program în numai un an sau până la doi ani, în funcție de universitate.

  Absolvenții cu un Master în sustenabilitate au deseori abilități de management topnotch pe care le pot aplica la aproape orice carieră. În plus, elevii învață cum să lucreze cu sisteme complexe pentru a atinge un obiectiv. Angajatorii pot de asemenea să aprecieze abilitățile de cercetare pe care aceștia le dobândesc.

  Înainte de înscriere, studenții potențiali de masterat ar trebui să ia în considerare costurile fiecărui program. Variabilele, cum ar fi costul pe credit, locația elevului și durata programului pot afecta prețul unui Master în sustenabilitate.

  Mulți absolvenți cu Master în Sustainability continuă să devină specialiști de mediu pentru firme private sau agenții guvernamentale. Acești specialiști acționează ca consultanți care îi învață pe aceste organizații despre efectele asupra mediului ale proiectelor lor. Întreprinderile pot angaja absolvenți pentru a se asigura că aceștia rămân sustenabili sau pentru a pune în aplicare politici ecologice în locurile lor de muncă. De asemenea, absolvenții pot deveni manageri ai organizațiilor non-profit orientate spre mediul înconjurător sau cercetători din instituțiile de învățământ superior.

  Studenții potențiali au numeroase opțiuni din care pot alege să studieze. Elevii pot lua cursuri online, la universități locale sau într-o țară străină. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.