Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Drepturile omului 2023/2024

36 Masterat Programe în Drepturile omului 2023/2024

Prezentare generală

Pentru a obține o diplomă de master, va trebui să completați o diplomă de licență în primul rând. Școlile care oferă acest raport de studii superioare necesită, în medie, doi ani. Acest grad avansat poate dura mai mult dacă participați la cursuri cu normă întreagă în timp ce lucrați.

Ce este un Maestru în Drepturile Omului? Acest domeniu de studiu privește rezultatele umane în funcție de situații diferite și determină ce rezultat este cel mai bun pentru omenire. Se concentrează în acest domeniu asupra teoriei sau implementării. Subiectele specifice includ excluderea socială, diversitatea, drepturile copiilor și egalitatea de gen. Multe programe includ munca în domeniu pentru a înțelege mai bine impactul direct al eforturilor umanitare specifice.

Unele abilități pe care le puteți dobândi în timp ce urmăriți acest grad includ sensibilitatea socială, mecanismele de coping emoțional și comunicarea. Acestea sunt importante atunci când ne confruntăm cu criza umană, fie în viața proprie, fie în domeniul drepturilor omului.

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare la calcularea bugetului pentru gradul de masterat. Acestea includ cât timp planificați să studiați, cărțile de care aveți nevoie și costul vieții în locația școlii dvs. Pentru a acoperi aceste costuri, aflați dacă școlile pe care le gândiți oferă burse pentru studenții lor.

Cu acest grad, există mai multe sectoare puteți căuta un loc de muncă. Multe dintre acestea sunt de natură internațională, cum ar fi mass-media internațională, comerțul exterior și reglementările internaționale. Unele dintre acestea sunt în guvern, în timp ce altele sunt publice. Posturile non-internaționale pot fi găsite în grupuri de consultanță, cercetare și activiști. Utilizați drept cuvinte cheie "drepturi ale omului", "egalitate" și "justiție socială" în timp ce desfășurați o căutare de locuri de muncă pentru a vedea cât de importante sunt pozițiile ca aceasta.

Școlile cu un program pentru drepturile omului se găsesc în întreaga lume, deci deciziți unde doriți să studiați online când efectuați căutarea. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Drepturile omului
Domenii de studiu
  • Științe sociale (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu