Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Dreptul mediului 2024

12 Masterat Programe în Dreptul mediului 2024

Prezentare generală

Pe măsură ce elevii studiu complet de licență și simți o înclinație de a continua educația într-un cadru mai concentrat și avansat, ei pot începe să caute un program de master care se potrivește interesele lor și a calificărilor academice. Un maestru în dreptul mediului pot fi obținute de la alegerea unui student de universități acreditate și instituții din întreaga lume.

&nbsp

Ce este un Master în Dreptul Mediului? Dreptul mediului este un sector în creștere legal care implică reglementarea resurselor naturale, politicile de mediu, și inițiative schimbările climatice. Unele zone de interes într-un Master în Drept Mediului includ dezvoltarea durabilă, politica de mediu, precum și petrol, gaze naturale, precum și dreptul de energie.

&nbsp

Sectorul juridic pentru dreptul mediului a crescut semnificativ în ultimii ani. Elevii care urmăresc un Master în Drept al Mediului sunt adesea expuse la noi oportunități de carieră în sistemul juridic competitiv de astăzi.

&nbsp

Costul de obținere a unei Master în Dreptul Mediului va depinde în mare măsură de școală student selectează pentru cursul lor de studiu. Suma plătită în taxele de școlarizare și va varia foarte mult în diferite regiuni, pe baza prerogativelor fiecare școală și recunoaștere programul. Elevii ar trebui să lucreze cu biroul financiar a instituției ales pentru a determina un cost mai precis de prezență.

&nbsp

Atunci când se compară mulți Master în programe de dreptul mediului, care sunt disponibile în întreaga lume, elevii ar trebui să cântărească toate factori cum ar fi beneficiile programului, opțiuni de carieră, și costul înainte de a selecta o instituție să participe. Studiu în cadrul unei grad legislației de mediu pot include temeiuri juridice, conservare, regulament dezvoltare, și dreptul internațional. Cariere comune urmărite la absolvire includ managementul resurselor, planificarea de mediu, precum și elaborarea politicilor de conservare și domenii conexe.

&nbsp

Folosind un formular online pentru a aplica, elevii pot obține mai multe informații despre programul lor de ales. Programele dreptul mediului sunt oferite online și în persoană, în funcție de calea de învățământ și cursuri ales. Pentru a aplica pentru un Master în Dreptul Mediului, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de drept internațional
  • Dreptul mediului
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu