Keystone logo

13 Masterat Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Drept penal 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de drept penal
  • Drept penal
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Drept penal

Chiar și după finalizarea unei diplome de licență, mulți studenți ar putea să nu fie pregătiți să intre în câmpul de carieră. Înscrierea într-un program de masterat poate oferi studenților cunoștințe de specialitate în ocupațiile alese, făcându-le eligibile pentru o varietate de locuri de muncă interesante.

Ce este un Maestru în Drept Penal? Acest tip de program îi ajută pe studenți să-și dezvolte cunoștințele aprofundate despre sistemul de justiție penală și modul în care se referă la lege. Clasele pot include subiecte precum procedurile penale, legile, securitatea și tehnicile de investigare. Fiecare curs este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă legi și cum să investigheze complet infracțiunile în timp ce urmăresc procedurile de drept penal.

În timp ce sunt înscriși în orice program educațional, elevii dezvoltă multe abilități, iar un master în drept penal le poate ajuta să cultive aptitudinile critice care ar putea duce la progresul locurilor de muncă. Competențele analitice și de cercetare se pot dovedi utile pe parcursul carierei, în timp ce abilitățile organizaționale pot contribui și la eforturile personale.

Deoarece există multe variabile atunci când vine vorba de prețul unei diplome de masterat, costul variază între universități. Fiecare școală a stabilit costuri de școlarizare, iar locația cursurilor ar putea juca, de asemenea, un factor în prețul global.

Elevii cu un background în dreptul penal pot avea acces la multe cariere diverse și interesante. Cei care doresc să-și continue studiile pot decide să devină avocați, în timp ce cei care își aleg o carieră după obținerea unui masterat ar putea găsi locuri de muncă ca ofițeri de poliție. Alții aleg locuri de muncă în securitate. Unii devin agenți guvernamentali, care lucrează pentru FBI sau CIA.

Pentru a vă înscrie într-un program de masterat, decideți dacă preferați să urmați cursuri în campus sau online. Luând cursuri online poate fi o opțiune excelentă pentru studenții care trăiesc în zone îndepărtate sau jonglează cu viața ocupată. Pentru a găsi școala potrivită, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.